alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE (sağda)  dönem arkadaşı Tacikistan'dan ABDUMATİN FAİZULLOEV'in (solda) ziyaretinden çok memnun oldu.

Kırgızistan'da çikolatafa fabrikası kurmuş olan Türk işadamları ile görüşmek üzere başkent Bişkek'e giden Tacikistan'dan 18. TKG programı üyesi ABDUMATİN FAİZULLOEV , dönem arkdaşı ZAVURBEK TURMANİDZE'nin ev sahiliğinden ve yardımlarından çok memnun oldu.

Programdan sonra bu ziyaret vesilesiyle yeniden biraraya gelen dönem arkadaşlaraı hasret giderdiler ve anılarını tazelediler.

alt

18. TKG programına Tacikistan'dan katılan ABDUMATİN FAİZULLOEV  solda),  çikolata üretimi ve marka temsilcilikleri ve distribütörlük konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

18. TKG programı katılımcısı ZAVURBEK TURMANİDZE (sağda), inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlrinde Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmibir ülke ve beş özerk devletten kırkaltı girişimci katılmıştır.