alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'dan katılan ALİNA POTAPOVA   (ortada) ve Çuvaşistan'da katılan RÜSTEM ZAKHADİNOV (solda) Rusya'nın başkenti Moskova'da buluştu. 

18. TKG üyesi ALİNA POTAPOVA   10-12 Temmuz 2015 tarihleri arasında  bir iş ziyareti nedeniyle Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunduğu sırada, n dönem arkadaşı RUSTAM ZAKHADİNOV ile görüşme fırsatını değerlendirdi.

Programla ilgii anılarını ve dostluklarını tazeleyen 18. TKG grubu üyeleri kısa süreli de olsa yeniden görüşebilmekten memnun oldular.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya Federasyonu'na bağlı  Çuvaştistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Çeboksarı (Şupaşkar)kentinden katılan RUSTAM ZAKHADİNOV (solda),  gıda üretimi ve ticareti ile ilgilenen şirket sahibidir. 

18. TKG programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan ALİNA POTAPOVA, kamu ile ilişkilerde danışmanlık hizmeti ve sözlü ve yazılı tercüme hizmetleri sunan www.tercuman.com.ua  şirket sahibidir. www.steklopodiyom.etov.com.ua portalı üzerinden    toptan ve perakende otomotiv yedek parça ticaretini yürütmektedir. 

ALİNA POTAPOVA'nın Moskova ziyaretine ait farklı fotoğraflarına ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.