alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'ın başkenti Sofya'dan katılan MUMİN MUMİN (solda) Avrupa Birliği çalıştayında  "çok kültürlülük  ve demokrasi" konusundaki  görüşlerini paylaştı.

Avrupa Birliği Komisyonu işbirliğinde "AB Liberaller ve Demokratlar Topluluğu" tarafından 13 Temmuz 2015 Pazartesi günü Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen "Çeşitliğin Zenginliği" başlıklı çalıştayda  "AB'nin ifade özgürlüğ ve demokrasinin sembolu olduğu"  alt başlığı kapsamında farklı görüşlere ve değerlendirmelere yer verildi. 

alt

16. TKG üyesi MUMİN MUMİN (ilk sırada, sağdan 3.) spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

Çalıştayı düzenleyen "AB Liberaller ve Demokratlar Topluluğu"nun faaliyetleri hakkında bilgi almak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Liberaller ve Demokratlar Grubunun AB Komisyonu'nun desteği ile düzenlediği çalıştaya ait  farklı fotoğraflara bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür. 

16. TKG ptogram katılımcısı MUMİN MUMİN, Bulgaristan'da yaşayan Osmanlı ardılı Türklerin uluslararası anlaşmalardan gelen kazanılmış haklarının korunması ve Türk toplumunun ekonomiki, sosyal ve kültürel açılardan güçlendirilmesi için çalışmalara gönülü destek vermektedir. Siyaseti de yakından izleyen, Türklerin temsilini önemseyen  arkadaşımıza başarılar diliyoruz.