alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlğını üstlenen REMZİ KAPLAN (sağ başta) , bir çalışma gezisi kapsamında Almanya'da bulunan  Adıyaman Belediyesi teknik heyetini,  başkent Berlin'de sahibi olduğu Kaplan Et Lokantasında konuk etti.

alt

14. TKG programı heyet başkan REMZİ KAPLAN (sağ başta) teknik inceleme gezisi kapsamında Almanya'da bulunan, başkent  Berlin'i ve Doğu Almanya bölgesidneki tarihi Liepzig'i ziyaret eden Adıyaman Belediyesi heyetindeki mühendis ve yöneticilere yakın ilgi gösterdi ve öğle yemeği ve çeşitli ikramlarda bulundu. 

Adıyaman'da yapılmakta olan kanalizasyon  atık su arıtma tesislerinin bakım ve işletme süreçleri konusunda Almanya'daki başarılı örnekleri yerinde görmek üzere  çalışma ziyareti kapsamında Berlin'de  bulunan  genç mühendisler ve proje yöneticileri, seyahatleri süresinde  damak tadlarına uygun bir lezzetle  en sonunda buluşmaktan çok memnun kaldılar ve ikramların tadını çıkardılar.  

REMZİ KAPLAN'ın, Adıyaman'da ilaç bekleyen lösemi hastası bir çocuk için gerekli ilaçı temin ederek, hastanın ailesine  konuk heyet üyeleri eliyle hediye olarak göndermesi Adıyman grubu  tarafından memnuniyetle karşılandı. 

alt

Adıyaman Belediyesi teknik heyeti, KAPLAN  Et Lokantası önünde veda fotoğrafında buluştukları REMZİ KAPLAN'a (arka sırada, soldan 3.) üst düzey konukseverliği nedeniyle içtenlikle teşekkür ettiler ve kendisini Adıyaman'a davet ettiler. 

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN, Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir.