alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler programıa KKTC'de katıla RAMAZAN GÜNDOĞDU (sağda),  KKTC'de yayın yapan AS TV'de canlı yayına çıktı.

8 Temmuz 2015 Çarşamba sabahı "Emin Akkor ile Günaydın Çözüm "programına konuk olan RAMAZAN GÜNDOĞDU,  son siyasi gelişmeleirn ekonomik boyutlarını değerlenirerek, çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaştı.

Yunanistan'daki halk oylamasının sonuçlarının da gündeme geldiği ve Yunanistan'ın ekonomik durumunun Kıbrıs Adası'nın ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği teelvizyon programı ile  kamuoyunun dikkatinin gündeme  çekilmeis ve farkındalıklarının arttılması amaçlanmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan Ramazan GÜNDOĞDU, Gazi Mağusa'da Shipyardfamagusa  tersanesinin sahibi ve yöneticisidir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir.  Kıbrıs Türk Ticaret  OdasıYönetim Kurulu üyesi ve Başkan V. olarak görev yapmıştır.  Geçen dönemde KKTC'de aktif olarak siyasete girmey karar verip, milletvekii seçimlerine katılmıştır.

 

Değerli arkadaşımıza başarılar diliyoruz.