alt

Moldova'dan 6. TKG Üyesi VALENTİNA UZUN (sağdan 3.)  Kadın Girişimciliği konusundaki  başarısı ile Zagrep'te düzenlenen törende sahibi olduğu AZAMET Grup'ta çalışan  ekibi ile birlikte  sunuş yaparak ödül almaya hak kazandı.

Avrupa Birliği tarafından Güney Doğu Avupa  (SEE) ülkeleri için kurulan SEECEL (Girişimcilik Öğrenme Merkezi)  gelecekte AB üyesi olacak  ülkelere yönelik çeşitli destekleme programları yürütümekte ve başarılı girişimcileri ödüllendirmektedir.

Bu kapsamda özellikle kadın girişimciliğini destekleyen programlara ve projelere öncelik verilmektedir. SEECEL'in amacı ve faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

6. TKG programı katılımcısı VALENTİNA UZUN (soldan 2.) kadın girişimcilik konusundaki başarıları nedeniyle ödül almanın memnuniyetini yaşadı. 

alt

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN'un girişimciikteki başarının anahtarları konusunda kişisel deneyimlerini paylaştığı videoyu izlemek için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.  

alt

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN  (sağ başta) başarısını ekip arkadaşları ile birlikte kutladı.

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programın Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN ile "sürüdrülebilir iş geliştirme" konusunda yapılan söyleşi  metni 30 Haziran 2015 tarihinde Diez sitesinde yayınlanmışır. Söyleşiye bu linkten ulaşmak mümkündür.