alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın başkenti Berlin'den katılan ve heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN (sol başta) Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir.

REMZİ KAPLAN döner sektöründe yeni bir proje geliştirmiştir. Döneri pişirip, paketleyerek marketlere dağıtmak üzere mevcut fabrikanı bitişiğinde yeni bir tesisin inşaatını başlatmıştır.  Et sektöründeki  faaliyetlerini  Berlin'deki döner hazırlama tesisi ile sınırlandırmayı, lokanta ve büfe işletmeciliğini başkalarına devretmeyi planlamaktadır.  

alt

Aile kökleri Yozgat ilinden olan REMZİ KAPLAN (sağda) Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir.

5 Haziran 2015 Cuma günü kalabalık bir heyetle REMZİ KAPLAN'a konuk olduk.  Misafirleirmizle çok yakından ilgilenen,  heyet üyelerine öğle yemeği ikram  eden,  iş yerini ve döner üretim tesisini egzdiren 14. TKG programı heyet başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.  

Sosyal faaliyetleri, gönüllü çalışmaları  ve renkli kişiliği ile sadece Berlin'de değil, Tüm Almanya'da çok geniş bir iş ve arkadaş çevresine sahip olan 14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN, Türk toplumunun önderleri arasında saygın bir konuma sahiptir. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 14. Türkçe Konuşan Girişimciler  programı  heyet başanı REMZİ KAPLAN (soldan 3.)  döner fabrikaları olan şirket sahibidir. Almanya geneline ve Avrupa ülkelerine pişirmeye hazır işlenmiş döner eti dağıtımı yapmaktadır. Ayrıca catering faaliyeti yapmakta, döner büfeleri kurup işletmektedir.  TDU (Berlin Türk-Alman İşadamları Birliği Başkanıdır. TDİHK,  DEİK ve Eğitim Vakfı üyesidir. 

19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında  Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen  “14.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”na  20 ülke ve 4 özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 45 katılımcıiştirak etmiştir.

alt

14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (sağdan 2.)  et işleme  tesisini eşi ve kzıları ile birlikte yönetmektedir. Oğlunun yönetimindeki  organizasyon ve halka ilşkiler şirketi ise müzik orgaziasyonları düzenlemekte, Türkiye'den sanatçılaraı davet ederek konser   programlara yapmaktadır.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (solda) bir özle kulüp projesi geliştirmiştir. Türk ve Alman işadamlarının üye olabildiği, iş saatlerinden  sonra  üyelerine biraraya gelme ve sosyalleşme ortamı sağlayan  kulüp, işadamlaraı arasında dayanışma ve güçbirliğine de katkı yapmaktadır.