alt

13. TKG programına İran'dan katılan  BEHROUZ POURSOLEYMAN  (sağdan 2.) ve 14. TKG üyesi HOSEYN VOSUQİ  IRANİ (sağ başta) T.C. Tebriz Başkonsolosu GÜVEN BEGEÇ'i makamında ziyaret etti.

TOBB tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran'ın Erdebil şehrinden katılan BEHROUZ POURSOLEYMAN, inşaat malzemesi ticareti yapan şirket sahibidir. Erdebil Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası Başkan Yardımcısı görevini üstlenmiştir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 13. TKG Programına Erdebil'den katılan BEHROUZ POURSOLEYMAN (sağ başta) Türkiye'nin Tebriz  Başkonsolosu GÜVEN BEGEÇ (sağdan 2.) ve diğer yetkililerle 8 Nisan 2015 tarihinde  yaptığı görüşmede,  Erdebil Ticaret, Sanayi, ve Madenler Odası  üyeleri ile Türk işadamları arasında işbirliğinin artması konusunda yardım  ve destek istedi.

14. TKG üyesi HOSEYN VOSUQİ  IRANİ (soldan 3.), Başkonsolosluk ziyaretinde, iki ülke arasında karşılıklı ticari heyet ziyaretlerinin düzenlenmesinin yararlı olacağı ve  ticaret hacmini artıracağını belirtti. 

HOSEYN  VOSUQUİ  İRANİ halı üretimi ve ticareti yapan şirket sahibidir. Ayrıca inşaat elektrik işleri yapan şirket sahibidir. Erdebil Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteridir. Erdebil İhracatçılar Birliği Başkanıdır. Erdebil Mühendisler Derneği üyesidir.