alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (solda)  5 Mayıs 2015 Salı günü TOBB''da düzenlenen sertifika töreninde, kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi konusundaki görüş ve önerilerini  TOBB Genel Sekreteri MUSTAFA SARAÇÖZ (sağda) ile paylaştı.

18. TKG üyesi Edis Emre, Bulgaristan’ın Dobriç şehrinde yer alan kendisine ait ayakkabı firması VES’in Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. Halen Bulgaristan/Türk İş Adamları Derneği’nde Yönetim Kurulu üyeliği ve Dünya Türk İş Konseyi (DTİK)’de Dobriç Bölge Temsilciliği görevlerini de başarıyla yürütmektedir.

EDİS EMRE'nin TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılması Bulgaristan'da yayınlanan Kırcaali Haber Gazetesinde yer aldı. Kırcaali Haber'de yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmeis gerekmektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (solda), TOBB Anılar Galerisine  yerel özellik taşıyan  ağaç oyma bir tablo  armağan eti.

EDİS EMRE  ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan şirketin sahibidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Kuzeydoğu Bulgaristan Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu üyesi ve DTİK Bölge Temsilcisidir. 

2014 yılında, Bulgaristan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca "Yılın İşvereni" seçilmiştir.