alt

Kosova TKG grubu ESNAF İşadamları  ve Esnaflar Derneği tarafından 2 Temmuz 2015 tarihinde Prizren'de düzenlenen  iftar davetinde biraraya geld: 1. TKG üyesi ÖMER MACUN (sol başat) 4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO  (sağdan 6.), 2 TKG programı katıımcısı DAVER KAZAZİ (sağdan 5.) ile Esnaf Derneği önceki dönem başkanı EDİZ CABRATİ (sağ başta) Türk toplumunun kaynaşmasına katkı yapan sosyal faaliyetleri gönülü olarak desteklemektedir.

alt

Kosova'dan 4. TKG programı heyet başkanı ve ESNAF Prizren İşadamları ve Esnaf Derneği Başkanı ŞARIK CİBO (soldan 6.)  , 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı ŞAİP KASİMİ (sağ başta)  Esnaf Derneğinin 22. geleneksel iftar programına  katılan davetlilerle yakından ilgilendiler.

alt

2. Türkçe Koonuşan girimciler programıa Kosova'da katılan DAVER KAZAZİ (soldan 3.), 13. TKG programı katılımcısı  NEHARİ KAZAZ (sağdan 2.) ve 4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (sağ başta)   iftar programının yirmiikinci kez düzenlenmesinin mutluluğunu paylaştılar.

alt

TOBB tarafından düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet  başkanlığı görevini üstlenen ESNAF Prizren İşadamları ve Esnaf Derneği  Başkanı  ŞARIK CİBO (soldan 2.)  ve arkadaşları 2 Temmuz  2015  Perşembe akşamı taraihi Türk şehir  Prizren'de yirmiikinci kez  geleneksel iftar programını düzenlediler.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan İRFAN FUSHA  (sağdan 3.) iftar davetinde eski  dostları ile görüşme fırsatı buldu.

ESNAF” İşadamları ve Esnaflar Derneği’nin 1994 yılından beri düzenlenen  geleneksel iftar yemeğinin 22’ncisi yaklaşık olarak 500 esnafın katılımıyla gerçekleşti. “1994’ten bu yana iftar soframızda buluşuyoruz” sloganıyla iftar düzenleyen “ESNAF” İşadamları ve Esnaflar Derneği, 500’e yakın dernek üyesi ile birlikte iftarlarını açtı.  

Sesimiz Kosova Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

ESNAF” İşadamları ve Esnaflar Derneği’nin 22 yıldır geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine  Kosova'dan, komşu Balkan ülkelerinden ve Türkiye’den işadamları katıldı. Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP)  Genel Başkanı ve Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar yanı sıra Türk Subaylarınınahzır bulunduğu iftar programı Türk toplumu için çok önemli bir buluşma ve birarada olma fırsatı olarak değerlendirilmektedir. 

Kosova Port Gazetesinde yayınlanan haber için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Kosova Haber Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

22. geleneksel iftar davetine  ait farklı fotoğraflara Esnaf Prizren Derneğinin  facebook sayfsından ulaşmak mümkündür.