alt

4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programında  heyet başkanı görevini üstlenen Kosova Prizren Esnaf Derneği Başkanı ŞARIK CİBO (soldan 2.)  Kosova Demokrat Türk Partisi tarafından 27 Haziran 2015 Cumartesi akşamı tarihi Prizren şehrinde verilen iftar davetine katıldı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 2. TKG programına Kosova Prizren'den katılan DAVER KAZAZİ (soldan 2.) ve 1. TKG üyesi ÖMER MACUN (soldan 3.) KDTP'ni iftar yemeğine  üyesi oldukları Prizren Esnaf  Derneği  heyeti ile birikte katıldılar.

alt

Kosova Demokratik Türk Partisi-KDTP geleneksel iftarında 1200’e yakın üye, sempatizan ve davetli beraber orucunu açtı. İftar öncesinde Türkiye’den “Mısra” Topluluğu ilahiler programını sundu.

Son Dakika Com haber sietsidne yayınlanan fotoğraflı iftar programı haberine bu  linkten ulaşmak mümkündür.

KDTP geleneksel iftarında hazır bulunanları selamlayan KDTP Genel Başkanı MAHİR YAĞCILAR, hazır bulunanların ve tüm Müslümanların Ramazanını kutlarken barış, huzur ve refah getirmesi, Kosova’nın, Anavatanımız Türkiye’nin ve Kosova Türk Toplumunun daha kalkınmış olması için duaların esirgenmemesi dileğinde bulundu.

alt

KDTP Genel Başkanı MAHİR YAĞCILAR (sağda) iftar yemeğine katılan T.C. Priştine Büyükelçisi SONGÜL OZAN’a (solda) Kosova’daki 4,5 yıllık çalışmaları nedeniyle Türk Toplumu adına teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Kosova Demokratik Türk Partisi-KDTP tarafından düzenlenen iftar davetine ait ayrıbtılı bilgilere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için KDTP web  sayfasını ziyaret etmek gerekmektedir.

alt

4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO  (solda) T.C. Priştine Büyükelçisi SONGÜL OZAN'ın (ortada) 9 haziran 2015 tarihinde Büyükelçilik binasında düzenlenen veda respsiyonuna katılarak, Kosova'daki Türk toplumu ve Prizren Esnaf Derneğini destekleyen çalışmaları nedeniyle Büyükelçiye  teşekkürlerini sundu.