alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. TKG programına Afganistan'dan katılan Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI   TUSKON tarafından düzenlenen "22. Türkiye  Dünya Ticaret Köprüsü" etkinliğinde yararlı görüşmeler yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katıldıktan sonra İstanbul'da şirket kuran ve yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşayan 11. TKG üyesi Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI, Türkiye'den Afganistan'a ilaç, medikal ürünler ve gıda ithalatı yapmaktadır.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) dünyaca ünlü Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü programını  17-18 Mart 2015 tarihlerinde İstanbul’da düzenledi.

alt

Her yıl binlerce yerli ve yabancı iş adamı bir araya getiren Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü, 2006 yılından beri düzenlediği programlarla uluslararası iş dünyasının en bilinen organizasyonlarından biri haline gelmiştir.

TUSKON, 21. ticaret köprüsünde 1 milyar dolar ve toplam 21 ticaret köprüsü ile 33 milyar dolar, ülke ihracatına katkıda bulunmuştur.

17-18 Mart 2015 tarihinde düzenlenen  22. Ticaret Köprüsü programı  Hazır Giyim - Deri - Ev Tekstili - Tekstil Kimyasalları - Aksesuar, Ekipman ve Makinaları, Kozmetik Ürünleri sektörlerine yönelik olarak hazırlanmıştır.

TUSKON tarafından düzenlenen 22. Türkiye-DünyaTicaret Köprüsü etkimliği hakkında ayrıntılı bilgiere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.