alt

18. TKG programına KKTC'den katılan BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (sağda)  Güzelyurt Portakal Festivalinde stant kurararak şirketinin  verdiği hizmetleri tanıttı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (solda), bilgisayar satış ve servis, web sayfası tasarımı ve geliştirme hizmetleri, güvenlik kamera sistemleri satış ve servis hizmetleri sunan şirket sahibidir. Kıbrıs Sanayi Odası ve Genç Profesyoneller Derneği üyesidir.

KKTC Güzelyurt Belediyesi tarafından 26 Haziran-12 Temmuz 2015 tarihleri arasında düzenlenen Portak Festivali  KKTC'nin en önemli tanıtım etkinikleri arasında bulunmaktadır.  

Güzelyurt Portakal Festivali hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak içn Belediyenin web sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Bu yıl 38. kez düzenlenen festivale halkın ilgisi çok yoğun olmaktadır. Müzik gruplarının  konserler verdiği, çeşitli eğlencelerin düzenlendiği ve yarışmaların yapıldığı Güzelyurt Portakal Festivaline  250 bin kişinin katılımı beklenmektedir. 

alt

Gzüeşyurt Portakal Festivainin açılışını Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı gerçekleştirdi. Karnaval havasında gerçekleşen kortej yürüyüşü kent merkezinde renkli görüntülere sahne oldu.

Katılımcı gruplarının kostümleri, akrobasi ve animatörlerin gösterileri, portakal maskotları, portakal taşıyan soğuk heykeller, Hürrem Sultan, Sultan Süleyman, Kleopatra, Eros gibi simgesel soğuk heykeller büyük beğeni topladı.

Açılış törenine ait farklı fotoğraflara ve ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.