alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimcler programına Romanya'dan katılan SELDA İSMAİL (sağda),  Moldova'da  Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti'nin  başkenti KOMRAD'da yaşayan dönem arkadaşı VALENTİNA UZUN'u ziyaret etti. 

6. TKG üyesi SELDA İSMAİL Gagavuzya seyahatinde TKG programından dönem arkadaşı  VALENTİNA UZUN'un ev sahipliğinde tarihi ve turistik yerleri gezmek ve yakından görmek fırsatını buldu. 

alt

Gagavuz yerinde çevreyi gezen ve yer altındaki yüzlerce km uzunluğundaki şarap mahzenlerini gören SELDA İSMAİL (solda) 6. TKG programından arkadaşı VALENTİAN UZUN' ile birlikte iş yapabilmenin koşullarını da yerinde  değerlendirdi.

5-7 Haziran 2015 tarihlerinde gerçekleşen Moldova-Gagavuzya ziyaretinden çok memnun olan ve çok güzel fotoğraflar çeken 6. TKG üyesi SELDA İSMAİL'in gezi izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür. 

17 Ağustos 2014 tarihinde VALENTİNA UZUN ile  Bükreş'te görüşmüş olan SELDA İSMAİL Gagavuzya seyahati ile arkadaşının ziyaretine karşılık verme fırsatı buldu. TKG sayfamızda yayınlanmakta olan bu ziyaretin haberine ulaşamak için lütfen tıklayınız.