alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafında düzenlenen 14. TKG programına  Almanya'dan  katılan  YÜKSEL SARAR bu  programa ilgili anılarına çok özel bir önem vererek, Katılım Belgesi"ni çerçeveltmiş ve iş yerindeki duvarına asmıştır.  bizleri duyguılandıran ve mutlu eden  bu özel selamlama nedeniyle teşekkür ediyoruz.

14. Türkçe  Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Rhein şehrinden katılan  YÜKSEL SARAR, ısı yalıtım sistemleri, sanayi izolasyon sistemleri, yangın koruma sistemleri, sanayi hizmet sektörü ve  demir ve boru kaynak hizmetleri veren şirketin ortağı ve genel müdürüdür. TDU Türk-Alman İşverenler Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Rhein /IHK) Sanayi Odası ve Rhein (HWK) Ticaret Odası üyesidir. MÜSİAD Rhein Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca Türk Alman Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı ve Mevlana Camii 2. Derneği Başkanıdır. 

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan  ZAVURBEK TURMANİDZE  TOBB Katılım Sertifikası ve Anıtkabir Ziyaret Belgesini çalışma ortamına yerleştirdi. 

TOBB tarafından 30 Nisan 12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, istanbul, Gaziantep ve Şalıyrfa illerinde düzenlenmiş olan 18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE, inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tacikistan'dan katılan HOKİMJON  JABOROV arkadaşımıza çalışma ortamında duvarda yerini almış olan Katılım Sertifikası'nı bibimle paylaştığı için teşekkür ediyruz. 

17. TKG üyesi HOKIMDJON JABOROV,  PVC ve  alüminyum  kapı pencere üretimi yapan, inşaat mobilyası, korkulu ve merdiven imalatları alanında faaliyet göstere şirket sahibidir. Tacikistan İşadamları Derneği (ASOT) üyesidir. 

alt

14. TKG programına Rusya Federasyonu Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Ufa'dan katılan ARTHUR BASTANOV,  gıda ve şekerleme üretimi, ambalaj ve paketleme, gıda ve şekerleme ürünleri dağıtımı ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir. Girişimciler Derneği (Association of Business Corporation-ABC) başkanı olarak görev yapmaktadır.  

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  14. Türkçe Konuşan Girşimciler programına  Başkurdistan'dan katılan   ARTHUR BASTANOV'a  Anıtkabir ve TOBB sertifikalarını TKG Ailesi ile paylaştığı için teşekkür ederiz.

alt

TOBB tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düznelenen 17. TKG programına Kazakistan'dan katılan YERMEK ABDİMANAPOV  T.C. Büyükelçliği  Almaty Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında  Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde dzüenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Sırbisrtan'ın Sancak bölgesidnen Novipazar şehrinde katılan MUŞO TURKOVİÇ,  genel ticaretle ilgilenen lobi ve danışmanlık faaliyetleri yürüten şirket sahibidir.