alt

Kosova'dan 14. TKG üyesi ve Vıçıtırın Belediye Meclisi Üyesi  ERGİN SUNGUR  (sağdan 4.) Ramazan Ayı için Ankara'nın ilçesi  Mamak Belediyesi ile işbirliği yaparak, beşinci kez Kosova'nın Vıçıtırın şehrinde iftar çadırı kurdu.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'nın Vıçıtırın şehrinde katılan  ERGİN SUNGUR  (arka sırada, ortada, siyah tişörtlü)  Mamak Belediyesi çalışanları tarafından  kurulan  iftar çadırını hazılrıkları ile yakından ilgilendi.

14. TKG üyesi  ERGUN SUNGUR  Çeşme Kültür Derneği Başkanı olarak her yıl Ramazan Ayında  Ankara Mamak Belediyesi ile işbirliği yaparak, Kosova'nın Vushtrri (Vıçıtırın) şehrinde İftar Çadırı kurulumasını sağlamaktadır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 14.  Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan  ERGİN SUNGUR,  inşaat sektöründe faaliyet gösteren dış cephe kaplama imalatı ve uygulaması yapan şirket sahibidir. Kosova Türkiye Ticaret Odası üyesidir.

Vıçıtırın Belediyesi’nin Türkiye’deki kardeş belediyesi Ankara Mamak Belediyesi bu yıl da iftar çadırı kurarak, Kosova’daki kardeş belediyenin vatandaşlarının yanında oldu. Mamak Belediyesi bu yıl 5’inci kez Vıçıtırın’da iftar çadırı kurdu.

Haber Türk Dünyası tarafından yayınlanan  bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Vıçıtırın Belediye Meclisi üyesi ve 14. TKG programı katılımcısı  ERGİN SUNGUR,  Kosovaport haber sitesine  yaptığı açıklamada, "bu yıl da Mamak Belediyesinin sayesinde çadırda hep birlikte iftar açmanının sevincini yaşamalarından dolayı son derece mutlu olduklarını ve çadırda iftar vaktinde her akşam yaklaşık 400 Vıçıtırınlı’nın orucunu  açacağını  belirtti.

Kosova Port sitesinde yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Kosova'da Türklerin topu olarak yaşadığı VIÇITIRN şehrinde  Mamak Belediyesi tarafından bu yıl beşinci kez kurulan İftar Çadırı ile ilgili farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

14. TKG üyesi ERGİN SUNGUR'un değerli katkılaraıyla 2014  Ramazan Ayında kurulan iftar çadırı haberi TKG web sayfamızda yayınlanmaktadır.