alt

TOBB tarafındna düzenlenen 10. TKG programına Kırgızistan'dan kataılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU  (sağ başta)  Kırgızistan Ticaret Odası heyetinin 11 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşen  Bursa Valiliği ziyareti sırasında, Bursa Valisi  MÜNİR AYHAN KARALOĞLU'nu ziyaret ederek, Manas Destanı kitabını sundu.

Kırgızistan Ticaret Odası heyeti Bursa  Valisine Kırgız kaftanı ve kalpağı giydirdi.

alt

10. TKG üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (sağdan 2.) 11 Nisan 2015 tarihinde Kırgızistan Ticaret Odası heyeti ile ziyaret ettiği  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanına Manas Destanı Kitabını armağan etti. 

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’ten gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret eden üst düzey bürokratlar ve iş adamları, Bursa ile işbirliği yapmak istediklerini söyledi.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10.. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kırgızistan'da katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (sağ başta), toplu yemek üretimi,  mobilya sektöründe fason imalat yapan ve bilgisayar kursu ile dil kursları düzenleyen şirketler sahibidir. Geliştirmiş olduğu Kozu Grill markası ile ABD’de bayilik vermiştir. Dağ oteli ile turizm işletmeciliği yapmaktadır. 

Kırgızistan Kültür, Enformasyon ve Turizm Bakan Yardımcısı Maksat Çekiev, Kırgızistan İstanbul Başkonsolosu Renat Tüleberdiev, Dünya Milli Oyunları Vakfı Başkanı Askhat Akibaev, Kırgızistan Ticaret Odası Başkanı Azamat Camankulov, Bişkek İş adamları Kulübü temsilcisi Jıldızbek Osmanaliev, Avrasya Kültür Spor Birliği Başkanı Ahmet Tüzün ve beraberindeki iş adamları ile birlikte Bursa gezisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

Kırgızistan işadamları heyetinin Bursa Beeldiyesi ziyaretine ait haberin ayrıntılarına Belediyenin web sayfasının bu linkten ulaşmak mümkündür.

Marmara Haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Heykel’deki Tarihi Belediye Binası Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmede Kırgız heyetin temsilcileri ülkelerindeki çalışmaları ve hedeflerini anlattı.

Kırgız işadamları heyetinin Bursa protokolünü ziyaretinin Milliyet Gazetesinde yayınlanan   fotoğraflı haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Olay Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu lnten ulaşılmaktadır.

Haberler com sitesinde yayınlanan Bursa Valisini ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Bursada Bugün internet gazetesinde yayınlanan habere ulaşmak için lütfen bu linki tıklayınız.