alt

Kıbrıs Türk İşadamları Derneği (İŞİAD) Başkanı ve  15. TKG programı katılımcısı METİN ŞADİ (soldan 7.) Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) yöneticilerini ve üyelerini Lefkoşa'da Segafredo Kafede ağırladı.

Segafredo'nun sahibi , 4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ (ön sırada, soldan 2.)  TKG üyesi arkadaşının işadamı konuklarıyla yakından ilgilendi.

Kıbrıs Türk İşadamları Derneğ i- İŞİAD Başkanı ve 15. TKG üyesi METİN ŞADİ, Lefkoşa'da Segafredo kafe restoranda 12 Haziran 2015 Cuma günü  düzenlediği basın toplantısında, "Kıbrıs’ta nihai çözüm için başlayan yeni müzakere sürecini destekledigini" belirtti.

Kıbrıs Türk işadamları Derneği İŞİAD'ın davetlisi olarak KKTC'de bulunan Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) Başkanı A.Kadir Turhan ve üyeler de bası toplantısına katılarak,  destek verdiler.

4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ  Alanya ve KKTC işadamları dernekleri arasında işbirliğinin gelişmesinin önemine değinerek,  işadamları derneklerinin ortak basın toplantısnın yeni hizmete açılan Segafredo Kafede düzenlenmensinden ayrıca memnun olduğunu ifade etti.

LEVENT ÖZERDAĞ'ın sahibi ve yöneticisi olduğu Sefafredo kıbrıs'ı açılışıyla ilgili  TKG web sayfasında yayınlanmakta olan habere bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

"Üyesi olmaktan gurur duyduğu Türkiye’nin en büyük sivil iş dünyası federasyonu TÜKONFED’in üyelerinden biri olan ALSİAD yönetimini Kıbrıs’ta ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını" söyleyen 15. TKG üyesi METİN ŞADİ (solda),  Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleri ile birlikte çözüme katkı koymak için yeni  girişimler başlattıklarını beliriti. 

METİN ŞADİ'nin basın toplantısı açıklamalarına ilişkin ayrıntılara Kıbrıs Postası internet gazetesinin linkini ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) Başkanı Kadir Turhan, bası toplantısıdna yaptığı konuşmada, "Alanya'nın potansiyelinin Kıbrıs ile yapılacak bir birliktelik ile çok daha verimli sonuçlar doğuracağını" söyledi.

Birbirine 70 kilometre uzaklıkta bulunan Alanya ve KKTC'nin, iki önemli turizm destinasyonu olarak işbirliği yapması konusunda Radikal Gazetesinde yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

alt

4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ (önde, ortada)  16 Haziran 2015 Pazar günü "Uluslararası Bellapais Müzik Festivali"nde konser veren YENi TÜRKÜ grubunu  konser öncesinde sahibi olduğu  Segafredo Zanetti Kıbrıs  kafede konuk  tmekten mutluluk duydu.

Haberal Kıbrıslı internet gazetesinde yayınlanan YENİ TÜRKÜ grubunun KKTC konseri ile ilgili bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.