alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan ULUGBEK HOLMATOV (arka sırada, sağdan 2.) , başkan yardıncısı olarak görev yaptığı AMBİT Derneğinin IBM'den proje desteği kazanmasından memnun oldu.

17. TKG üyesi ULUGBEK HOLMATOV'dan gelen bilgileri paylaşıyoruz:

"IBM her sene farklı ülkelerde Corporate Service Corps başlığı altında ücretsiz projeler uygulamakadır. Bu sene Özbekistan başvurularda başarılı oldu ve IBM’den  4 proje aldı. AMBİT derneği bu projelerdne birini kazandı. Proje kapsamında IBM grubu AMBİT Derneginin  üye veri tabanının daha etkin kullanılabilmesi için gerekli düzenlemeleri yaparak, veri tabanının  otomatizasyonunu sağladılar. Proje kaspamında IBM uzmanları ek olarak Dernek yöneticileri  ve üyeleri için bilgisayar kullanımımda etki ve verimli kullanımı sağlamaya yönelik,  bilgi, beceri ve deneyim arttırmak amaçlı  “Best Practice” kursları  düzenlediler.  Proje kapsamında ayrıca insan kaynakları,  iş ve yetenek yönetimi seminerleri düzenlendi.  Bir ay süreyle çok yararlı sunumlar, seminerler gereçekleştirildi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriiği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlerinde Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan  ULUGBEK HOLMATOV,    AMBİT Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.