alt

17. TKG programına KKTC'de katılan İLKE ÖZERLAT (sağ başta), satış pazarlama direktörü olarak olarak görev yaptığı aile şirketi ÖZERLAT Kahve  markasını Londra Lezzet Festivalinde tanıttı.

alt

17-21 Haziran 2015  tarihlerinde  İngiltere'nin başkeni Londra'da, Regent Park'da düzenlenen  "Taste of London" etkinliğinde stant kurarak Londralılara Türk kahvesi tattıran 17. TKG üyesi İLKE ÖZERLAT,  aile markasının İngiltere'de pazar payını yükseltecek çalışmalara önem vermektedir. 

İngiltere'de özellikle  etnik marketlerde satılmakta olan  Özerlat Türk kahvesinin bilinirliğini artırmak için  İngiltere pazarına yönelik  olarak "Mozaik" ve "Heritage" adlı iki yeni marka geliştiren şirket 1917'den bu yana Türk kahvesi sektöründe faaliyet göstermektedir. Şirketle ilgilibilgilerin ve    İngiltere pazarındaki faaliyetlerin anlatıldığı röportaja  bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

2004 yılında başlayan "Taste of London" her yıl  Regnet Park'da düzenlenmektedir. Dünyanın her yanından en iyi kalite yiyecek ve içecek markalarının stantd kurarak  ürünlerini tanıttıkları bu 5 günlük lezzet festivaline hem halkın, hem de sektörün temsilcilerinin, restoran ve otel  işletmecilerinin ilgisi  çok yüksek olmaktadır. 55 binden fazla ziyaretçi ağırlayan  lezzet festivali Londralılar için renkli ve lezzetli buluşmalara olanak sağlamakadır. 

Londra Lezzet Festivali ile ilgili ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.