alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı Ukrayna katılımcısı ALİNA POTAPOVA  (solda)  aile şirketi SPD Limited adına  27-30 Mayıs 2015 tarihlerinde Kiev'de  düzenlenen SIA-2015 Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi Fuarında stand kurarak, pazarladıkları  ürünlerin tanıtımını yaptı.

23. Kiev Uluslarasaı Motor Show 2015 etkinlikleri hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edlmesi önerilmektedir.

alt

18. TKG üyesi ALİNA POTAPOVA'nın pazarlama ve tanıtım yöneticisi olarak görev üstlendiği   aile şirketi SPD' Limited şirketi Ukrayna'da cam kriko yedek parçaları ve tamir setlerinin satışını gerçekleştirmektedir.  

Yılda bir  kez düzenlenen SIA Otomotiv Yan Sanayi Fuarı Ukrayna’nın en dikkate değer ve en çok ziyaretçi çeken fuarlarından biridir. Otomotiv yedek parça,yan sanayi, aksesuar üreten ve servis sağlayan çok sayıda firma bu fıra katılarak otomotiv yan  sanayi sektöründen  yeni ürünleri sergilemektedir. 

Birçok uzman ve ilgilinin bulunduğu fuarda, otomotiv sektörü ile ilgili her tür yeni ürüne ve bilgiye ulaşmak mümkündür. Fuar, yerli ve yabancı katılımcı sayısının yüksek olmasının yanı sıra, önemli kuruluşların desteğine de sahiptir. Ürünlerle alıcıları karşı karşıya getiren fuar, katılımcıların kendi alanlarındaki prestijlerine önemli katkıda bulunmaktadır. 

Kiev International Motor Show 2015 hakkıudna ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan ALİNA POTAPOVA,  kamu ile ilişkilerde danışmanlık hizmeti ve sözlü ve yazılı tercüme hizmetleri sunan www.tercuman.com.ua  şirket sahibidir. www.steklopodiyom.etov.com.ua portalı üzerinden    toptan ve perakende otomotiv yedek parça ticaretini yürütmektedir.