alt

8. TKG  Programına Rusya-Moskova temsilcisi olarak katılan ALBERT GACAOĞLU  Ekonomi Başkanlığının Rusya'daki ticaret müşavirliklerinde yerel uzman olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra,  DYO Boyalarının Kafkasya Bölgesi sorumlusu olarak çalışmaya başladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Rusya'dan katılan ALBERT (GADZHAEV) GACAOĞLU aslen Karaçay asıllıdır.

8. TKG programı katılımcııs  ALBERT GACAOĞLU, Karaman TÖMER'de  Türkçe eğitimi almıştır. Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi 2002 mezunudur. T.C Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yaparken, Rusya'nın Karadeniz kıyısındaki güney sahili SOÇİ'de ticaret ataşeliğini kurarak yönetmiştir. 

alt

ALBER GACAOĞLU  DYO üst düzey yönetciileir ile görüşmek ve bazı toplantılaa katılmak üzere, Mayıs 2015'de gerçekleştirdiği İzmir ziyaretinde DYO genel merkezinde bulunan müzeyi de ziyaret etti.

8. Türkçe Konuşan Girişimciler program katılımcısı ALBERT GACAOĞLU arkadaşımızı  kutluyor, başarılar diliyoruz.

İzmir kökenli DYO Boyaları Ukrayna'daki fabrikasında Türkiye'de getirdiği yarı mamaul boyaları bölge pazarına göre  farklı segmentlre ayırmakta ve ambalajlmaktadır. DYO  Ukrayna'da  ürettiği boya vb malzemeyi Rusya, Kafkasya ve Orta Asya pazarına sunmaktadır.  

alt

8. TKG üyesi ALBERT GACAOĞLU'nun Türkiye ve İzmir ziyaretine ait  izlenimlerine bu inkten ulaşmak mümkündür.