alt

Ordu milletvekii olan Başbakan Yardımcısı NUMAN KURTULMUŞ (sağdan 2.), Almanya ziyareti sırasında 17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ  (sol başta) ve Alman  sanayici  ve işadamı  ROLAND MANDLER (sağ başta) ile görüşerek, Ordu ilinde yatırırm yapmaya davet ettti. 

Başbakan Yardımcısı Numan  Kurtulmuş, 17-19 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşen 3 günlük Hollanda ve Almanya ziyaretleri kapsamında Mannheim, Köln ve Dortmund’da sivil toplum kuruluşlarıyla ve Türk vatandaşlarıyla buluşmuştu.

Star Haberde yayınlanan Almanya ziyareti haberinin detaylarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

17-19 Nisan 2015 tarihlerinde Ordu ili konusunda çalışmlarda bulunmak üzere Almanya'nın Frankfurt şehrine bir çalışma ziyareti düzenleyen  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ENVER YILMAZ ve çalışam arkdaşlaraı RECEP YILDIZ'ın (soldan 2.) fabrikasını ziyaret ederek, ordu'da yatırırm yapmaya davet ettiler.   

Bu ziyaretle ilgili farklı footğraflara bu linki tıklayara ulaşmak mümkündür.

alt

Yatırım ortamını incelemek üzere 1-4 Nisan 2015 tarihlrinde Ordu iline bir çalışma ziyareti düzenleyen RECEPYILDIZ (soldan 3.) ve Alman işadamı OPTO teknik şirketinin sahibi ve üs düzey yöneticisi  ROLAND MANDLER (sağdan 2.)  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ENVER YILMAZ'ı (sağdan 3.) makamında ziyaret ettiler.

Bu projeye öncülük eden Almanya Sigarasız Yaşam Derneği Başkanı ve Ordu gönülüsü  MEHMET ŞAŞMAZ (sağ başta) işadamlarının davetini kabul ederek katıldıkları Ordu çalışma ziyaretinin her ayrıntısı ile yakından ilgilendi.

alt

Almanya'da uçak camı üreten fabrika sahibi olan ROLAND MANDLER (solda), Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ile yapılan görüşmede RECEP YILDIZ'ın ortak olması halinde Ordu'da fabrika kurmaya hazır olduğunu belirtmiştir.

alt

Ordu'nun Altınordu ilçesi sınırlarında yapılması planlanan hasasas üretim teknolojileri yatırım projesini destekleyen Altınordu Belediye Başkanı ENGİN TEKİNTAŞ (ortada) Almanya'dan gelen konuklarla yakından ilgilendi ve yapılacak yatırımın Altınordu ilçesinde olmasından duyacakları memnuniyeti belirtti.

Ordu'ya yaptıkları kısa ziyaretten çok olumlu etkilendiklerini, göserilen ilgiden ve yatırırmı gerçekleşmesi için sağlanacak kolaylıklardan çok memnun olduklarını beirten  RECEP YILDIZ (sağda), Almanya'ya döndükten sonra değerlendirmelerini ve görüşmelerini tamamlayarak en kısa sürede yatırımla ilgili kesin düşüncelerini açıklayacaklarını ifade etmiştir.

ialt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı RECEP YILDIZ (solda) Altınordu Belediye Başkanının veridği armağanı alırken, işadamlaraı olarak  kendilerine gösterilen yakın ilgiden ve konukseverlikten çok memenun kaldıklarıını belirterek, teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ   otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.