TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DUYURUSU

alt

30 Nisan-12 Mayıs 2015tarihleri arasında Ankara Şanlıurfa Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenecek olan TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 21 ülke ve 5 özerk bölgeden 46 katılımcı iştirak etmektedir.

alt

Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde, Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenlenmektedir. Bugüne kadar bu programlara  komşu ve akraba topluluklardan 700 iş adamı/iş kadını katılmıştır.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Bu program kapsamında, konukları ülkemizin iş çevreleri ile buluşturabilmek amacıyla 5 kez ikili iş görüşmesi yapılması planlanmıştır. Konuk heyet üyelerinin ülkemiz firmaları ile bir araya gelmesini sağlamak üzere düzenlenecek toplantıların tarihleri aşağıda  bilginize sunulmaktadır.  Ayrıca heyet üyelerinin  firma bilgileri ekte  yer almaktadır.

05 Mayıs 2015 Salı saat:10.00-12.00 arasında Ankara, OSTİM  binasında,

İletişim: Canan ERDEM  Tel: 0312 385 50 90 – 1221      e-posta: canan.sever@ostim.com.tr

06 Mayıs 2015 Çarşambasaat: 14.00-16.30  arasında Ankara Ticaret Odası binasında

İletişim: Müge İnal ÖZKURTTel: 0312 201 81 98  e-posta: muge.inalozkurt@atonet.org.tr

7 Mayıs 2015 Perşembe saat: 10.30-13.00 arasında Şanlıurfa  TSO binasında

İletişim: Gözde NACAR         Tel: 0414 318 18 00/132     e-posta: g.nacar@sutso.org.tr

8 Mayıs 2015 Cuma saat:14.00-16.00 arasında Gaziantep OSB Bölge Müdürlüğü binasında

İletişim: PELİN KANALICI  Tel: 0342 221 09 00 /230     e-posta: pelin@gso.org.tr   

11 Mayıs 2015 Pazartesi saat: 10.30-13.00 arasında TOBB İstanbul Hizmet binasında,

Harman Sok. No: 10 Gültepe Kavşağı; Levent Metro istasyonuna yakın  

İletişim: ALİŞAN CAVAZ  İTO Tel: 0212 455 64 14  e-posta: alisan.cavaz@ito.org.tr   İletişim: ALP ONURSAL        İTO Tel:  0212  455  64 18     e-posta: alp.onursal@ito.org.tr

Konuk girişimcilerle iş görüşmesi yapmak isteyen firma sahipleri ve/veya yöneticileri bu toplantılardan uygun olan birine katılmak üzere davet edilmektedir. Toplantılara katılım ücretsizdir. Toplantıların düzeni için yukarıda belirtilen iletişim bilgilerine başvurarak, ön kayıt yaptırılması uygun olacaktır.

Saygılarımızla,

TOBB  ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜGÜ

TOBB 18.TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARIN FAALİYET ALANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

alt

18.TKG HEYETİNİN  İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ  DUYURULARINI  YAYINLAYAN  KURUMLAR VE ADRESLERİ

18. TKG heyetinin katılacağı 5 farklı ikili iş görüşmeleri (B2B) konusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliği TOBB  web sayfasında yayınlanan duyuruya ve eklerine bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür. 

Ankara Sanayi Odası I.OSB web sayfasında yayaınlanmakta olan duyuruya bu linkten ulaşmak mümkündür.

Ankara Ticaret Borsası Twitter Hesabında yayınlanan ikili iş göüşmesi duyurusuna ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Ankara Ticaret Borsası Facebook Hesabında yayınlanan ikili iş görüşmeleri duyurusuna  bu linkten erişmek için lütfen tıklayınız. 

Batman Ticaret ve Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan ikii iş görüşmeleri duyurusuna ulaşmak için bu linin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası web sayfasında yayınlanmakta olan 18. TKG heyeti ikili iş görüşmeleri duyurusuna  bu linkten erişim mümkündür. 

Gaziantep Sanayi Odası tarafından yayınlanmakta olan 18. TKG heyetinin firma bilgilerine  bu linkten ulaşılmaktadır.

İstanbul Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanan ikii iş görüşmeleri duyurusuna ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan ikili iş görüşmeleri duyurusuna ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Şanlıurfa Com Haber Sitesinde yayınlanan 18. TKG programı ikili iş görüşmeleri haberine bu linkten erişmek mümkündür.

Urfa Star İnternet gazetesinde yayınlanan ikili iş göüşmeleri haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Alemi Haber internet sitesinde yayınlanmakta olan duyuru için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Gazete İpekyol sitesinde yayınlanan duyuru için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) tarafından yayınlanan duyuruya ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi   gerekmektedir.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası  web sayfasında yayınlanan 18. TKG programına aday başvurusu  için yayınlanan duyuruya bu linkten ulaşmak mümkündür.