alt

Rusya Federasyonu Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Ufa'dan  Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan TKG üyeleri Girişimcilik Haftası nedeniyle ABC Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte biraraya gelerek, ikili iş görüşmeleri yaptı.

 alt

14. TKG programından sonra Ufa İşadamları Derneği (ABC) nin başkanlık görevini üstlenen  ARTHUR BASTANOV (soldan 2.), ABC Derneği üyelerinin kapasitelerini geliştirmeye yönelik bir dizi eğitim semineri programı başlatmıştır. ARTHUR BASTANOV'un da   derslere katılarak, sunumlar yaptığı bu eğitim programları  başarıyla devam etmektedir.

Girişimciik Haftası neden düzenlenen toplantıya yaklaşık yüz iş insanı katıldı. Toplantıda kendi sektörlerinde başarılı işler yapmış birkaç örnek girişimci konuşma yaparak, deneyimlerini genç girişimcilerle paylaştı ve önerilerde bulundu.  

UFA BUSINESS CONNECT-2015 etkinliginin Youtube'da yayınlanan video görüntülerine bu linkten erişilmektedir. 

Toplantıda katılımcıların yüzyüze ikili iş görüşmleri ( B2B ) yapabilecekleri ortam düzenlenmişti. 

alt

14. TKG üyesi  NAZİR BUKHARİEV (solda) ve 18. TKG üyesi  SALAVAT MUTALOV  (sağda) üyesi olduklaraı Association of Business Corporation (ABC) tarafından  Girişimciik Haftası nedeniyle düzenlene toplantıda buluştuklaraında TKG programı izlenimlerini paylaştılar.

Rusya Federasyonu genelinde "Girişimcilik Haftası" olarak  belirlenen  günlerde  iş dünyasında görev yapna kurum, kururluş dernek ve odalar tarafından  farkındalık arttırma faaliyetleri yapılmakta, çeşitli seminer toplantı ve iş görüşmeleri  düzenlenmektedir.

ABC tarafındna düzenlenen etkinlikteki   bilgi ve deneyim paylaşımları ile ikili iş görüşmeleri ortamının kurulması katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.  İkili iş görüşmeleri sektör temsilcilerini biraraya getirerek, yeni ş ibirliklerine vesile olduğu için ABC üyeleri tarafından  tercih edilmekte ve katılım yüksek olmaktadır. 

alt

14. TKG programına Başkurdistan Ufa'dan katılan  NAZİR  BUKHARİEV (solda), inşaat sektöründe faaliyet gösteren, pvc kapı pencere üretimi ve pazarlaması yapan şirket sahibidir. 

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı SALAVAT MUTALOV  (sağda),  muhasebe, mali müşavirlik, vergi danışmanlığı, yatırım projeleri fizibiliteleri, reklam, tanıtım, ithalat ve ihracat işlemlerinde danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir. Business Connect İşadamları Derneği üyesidir.

Association of Business Corporation (ABC) tarafından gerçekleştirilen  başarılı çalışmalar TKG web sayfasında haber olarak yayaınlanmaktadır. Çinli girişimcilerle yapılan işbirliği anlaşmasının haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Başkurdistan'dan katılan ARTHUR BASTANOV  başkanı olduğu ABC (İşbirliği Derneği) çatısı altında  çeşitli konularda girişimciik seminerleri ve işbirliği görüşmeleri düzenlemektedir.  

Rusya Federasyonu Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Ufa şehrinde kurulan  İş Birliği Derneği (ABC-Association of Business Corporation) yöneticileri  üyeleri için ikili iş görüşmeleri, seminerler, toplantılar düznelemekte, üyelerinin mesleki alandaki gelişmeleri izlemeleri ve geniş bir işbiriği ağına sahip olmaları için çeşitli faaliyetler yapmaktadır.

TKG web sayfasında  yayınlanmış olan  ABC derneğinin önceki dönem faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgilere  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.