alt

18. TKG programına Makedonya'dan katılan MUAZ EMİN, İstanbul'da TOBB Hizmet Binasında 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü düzenlenen ikili iş görüşmeleri sırasında tanıştığı VIKING Media Grup yetkilileri ile Sofya'da gerçekleşen çalışma  toplantısında işbirliği görüşmelerinde olumlu gelişmeler elde etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olarak katılan MUAZ EMİN,    Digitürk Balkanlar genel bayisi olan ve uydu anten satış, kurulum ve servis hizmetleri veren şirket sahibidir. Makedonya Türk İşadamları Birliği ve Köprü Derneği üyesidir.

18. TKG üyesi MUAZ EMİN arkadaşımıza yeni kurmakta olduğu işbirliği konusunda başarılar diliyoruz. 

Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere Birliğimizin tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında “18.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”  düzenlenmiştir.

Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen bu programa 21 ülke ve 5 özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 46 katılımcı iştirak etmiştir.