alt

15. TKG programı heyet başkanı ve  MÜSİAD Berlin Başkanı VELİ KARAKAYA'nın (sağ başta) ikinci servis istasyonunun açılışını T.C. Berlin Büyükelçisi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU (sağdan 2.) yaptı. 

alt

Ha-ber.com portalında yayınlanan servis istasyonu  açılış töreninin bol fotoğraflı   haberine bu linkten ulaşılmaktadır.  

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programını heyet başkanı REMZİ KAPLAN (solda)  servis istasyonu açılş töreninde arkadaşları ile buluştu.

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN, Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir.

alt

17. TKG programına Almanya'dan katılan RIFAT KAZANCIOĞLU (solda) 15. TKG heyet başkanı VELİ KARAKAYA'yı  8sağda)  ikinci servis istasyonunu  açması nedwniyle kutladı ve başarılar diledi.

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Grişimciler programına katılan RIFAT KAZANCIOĞLU, Hacılar helal et kombinasının sahibidir. Fabrikada hazırlanan et ürünleri  Almanya  iç pazarında ve Avrupa genelinde pazarlanmaktadır. MÜSİAD, TDU, TD-İHK, UETD üyesidir. 

alt

15. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen VELİ KARAKAYA (2. sırada, soldan 6.)  13 Haziran 2015 Cumartesi günü Berlin'de yeni bir Araç Muayene İstasyonu daha açtı.

alt

15. TKG heyet başkanı ve MÜSiAD Berlin başkanı VELİ KARAKAYA  (sağ başta,kürsüde )  yaptığı konuşmada  açılış törenine katılan T.C. Berlin Büyükelçisi HÜSEYİN AVNİ KASRLIOĞLU'na (soldan 3.) Türk işadamlarının sorunları ile yakından ilgilenmesi nedeniyle özel olarak teşekkür etti.

Açlış Törenine ilişkin  farklı fotoğraflara ulaşmak için VELİ KARAKAYA'nın facebook sayfasının ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Malatya, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen  15. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ı VELİ KARAKAYA  arkadaşımzı kutluyor, yeni iş yerinin başarılı olmasını ve bereketli kazançlar diliyoruz.