1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'tan katılan  NURİ SALİHİ (solda) ve 5. TKG programı katılımcısı SABAHATTİN AL SALİHİ (sağda) Londra'da İngiltere-Irak İşbirliği Konferansı'na katıldılar.

1. TKG üyesi NURİ SALİHİ, Londra'da bulunduğu sırada, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in resmi konutu olan Buckingham Palace, tarihi meydanlar, parklar, Madam Tussauds Müzesi vb önemli yerleri ziyaret etme fırsatınıd eğerlendirdi.

TOBB tarafından düzenlenen 5. TKG programına Irak'tan katılan Kerkük Ticaret Odası Başkanı SABAHATTİN AL SALİHİ, 1. TKG üyesi  NURİ SALİHİ ve beraberindeki yaklaşık 100 Iraklı işadamı  1-3 Haziran 2015 tarihleri arasında Londra'da düzenlenen 9. Irak İngiltere İş Konseyi Bahar Toplantısı kapsamında düzenlenen toplantılara katıldı.

IBBC (Together We Build Iraq) Konferansı ile ilgili bilgilere  bu web sitesini ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

Konferansla ilgili farklı görüntülere ve ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsaalr Birliği tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak kerkük'ten katılan NURİ SALİHİ arkadaşımızın Irak İngiltere İş Konseyi Bahar Toplantısı hakkında  paylaştığı bilgileri dikkatinize sunuyoruz:

Konaklama Hilton otelinde oldu. Irak'ta bulunan çesitli ticaret odalarndan 100 davetli konferansa katıldı.  Konferans, Londra Belediye Başkanını resmi ikametgahı olan   London Mansion House'da  hoşgeldiniz resepsiyonu  ve akşam yemeği ile başladı.
Konferansınikinci gününe ise  Royal Overseas League  ev sahipliği yaptı. Konferansın son günde konuklar  The University of Wolverhampton' da konuk edildiler. Irak heyetine Ulaştırma Bakanı (Eski Maliye Bakanı) Bekir Solak'ın başkanlık ettiği Irak İngiltere İşbirliği Konferansında, İngiltere heyetine Barones Emma Nicholson  başkanlık yaptı.

Irak'ın yendien yapılanma sürecinde çaba gösteren arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.