alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programında heyet başkanlığı görevini üstlenen SALİH TAŞDİREK  (soldan3.) Almanya'nın Hanau kentinde ilk mağzasını açan BELLONA Mobilya'nın açılış törenine Hanau IHK (Ticaret ve Sanayi Odası) adına katılarak başarı dileklerini iletti. 

SALİH TAŞDİREK, akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde   (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır. Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir. 

alt

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (ortada) , Almanya'nın  Hanau kentinde 2. mağazasını açan TANSAŞ Marketin açılış törenine katılarak, başarılar diledi.

Hanau IHK (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Yardımcısı görevi nedneiyle Türk şirketleri ile ilgili etkinliklri özel olarak izleyen ve destekleyen  SALİH TAŞDİREK,  IHK yönetiminin başarı dilekleri mesajını taşıyan plaketi TANSAŞ'ın sahip ve yöneticilerine takdim etti.

alt

18. TKG programında heyet başanlığı görevini üslenen SALİH TAŞDİREK (sağ başta), T.C. Ekonomi Bakanı NİHAT ZEYBEKÇİ (soldan 2.) ile  6 Mart 2015 tarihinde Frankfurt'ta görüşerek, Türk girşimcilerin almanya piyayasında güçlü konuma gelmesi konusundaki görüş ve düşüncelerini paylaştı. 

Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi'nin Frankfurt'ta düzenlenen "Alman-Türk Ekonomi Platformu"nda yaptığı konuşmayla ilgili habere bu linkten ulaşmak mümkündür.