alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (solda) ve MUSTAFA MUSTAFOV AHMEDOV (sağda)  Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı AHMET TİRYAKİOĞLU'na (ortada) ağaç oyma sanatı  ile yapılmış  bir duvar saati hediye etti. 

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk giirşimciler Gaziantep Ticaret Borsasını 8 Mayıs 2015 Cuma günü ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı AHMET TİRYAKİOĞLU, Gaziantep'in Türkiye nin dünyaya açılan kapısı olduğunu belirterek, "müteşebbis ruhla hareket eden Gazianteplilerin ticarette risk almayı seven cesur tüccar yapısına sahip olduklarını" söyledi.

Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı AHMET TİRYAKİOĞLU'nın Twitter hesabında yayınlanmak olan  heyetin Ticaret Borsası  ziyaretine ait fotoğraflı  haberine  bu linkten erişim olanaklıdır.

18. TKG heyetinin Gaziantep Ticaret Borsası ziyareti Haberler Com sitesinde  yayınlanmaktadır. Haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan MİRBEK KAZANBAKOV (sol başta), MAMBET SADYROV (soldan 2.), SHAİLOBEK ASANAOV (sağdan 2.) ve ZAVURBEK TURMANİDZE (sağ başta) Gaziantep TB Yönetim Kurulu Başkanı AHMET TİRYAKİOĞLU'na kaftan ve kalpak giydirdi. 

alt

18. TKG programında heyet başkanı  görevini üstlenen Almanya'dan SALİH TAŞDİREK (soldan 4.), yaptığı konuşmada Gaziantep Ticaret Borsası yöneticilerine heyet üyelerine göstermiş oldukları yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Gaziantep Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanmakta olan  ziyaret haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten erişim mümkündür.

Ekonomi Haber7 internet sitesinde yayınlanan 18. TKG heyetinin Gaziantep Ticaret Borsasını ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Habertürk com sitesinde yayınlanmakta olan ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Öz Erciş Haber intermet gazetesidne yayınlanmakta olan görüntülü  haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi  gerekmektedir. 

Ajans34 internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Haberby internet sitesinde yayınlanmakta olan 18. TKG programıa katılan konuk girişimcilerin Gaziantep Ticaret Borsası'nı ziyaretie ilişkin  habere erişim bu linkten sağlanmaktadır.

Arca Haber Ajansının haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.