alt

TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemize gelen 46 katılımcının Ankara Ticaret Borsası’nı ziyaretinde işbirliği konusunda önemli adımlar atıldı.

Memleket Com internet gazetesinde yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyret edilmesi gerekmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemizi ziyaret eden 21 ülke ve 5 özerk bölgeden gelen 46 katılımcı Ankara Ticaret Borsası’nı (ATB) 5 Mayıs Salı günü  ziyaret etti.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programınma Kırgızistan'dan katılan MAMBET SADYROV (sol başta), MİRBEK KAZANBAKOV (soldan 2.), SHAİLOBEK ASANOV  (sağdan 2.) ve  ZAVURBEK TURMANİDZE (sağ başta), ATB Başkan Yardımcısı  MUSTAFA BAKİLER'e Kırgızistan'a özgü işlemelei keçe pano, kaftan ve kalpak  armağan etti.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

ATB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı MUSTAFA BAKİLER Bakiler heyetin ziyaretinde yaptığı konuşmada, ATB’nin gerçekleştirdiği çalışmaları anlatarak “biz tek millet birçok ülke gibiyiz” dedi. Bakiler, ATB’nin gerçekleştirdiği yatırımları da anlatarak “ Borsa olarak tüm alt yapı yatırımlarımızı gerçekleştirerek, çağdaş anlamda borsacılık için önemli adımlar attık” şeklinde konuştu.

KOBİ HABERCİ internet sitesinde yayınlanmakta olan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Haber Türk sitesinde yayınlanmakta olan 18. TKG heyetinin Ankara Ticaret Borsası ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.


18. TKG heyetinin Ankara Ticaret Borsası ziyaretinde ev sahipliği görevini üstlenen MUATAFA BAKİLER sözlerini şöyle tamamladı:
Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında bugüne kadar ülkemizi ziyaret girişimci sayısı yediyüze ulaşmıştır. Sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaretinizle, önemli işbirliği imkanlarına kavuşacağınıza inanıyoruz. Bugün burada,  tek millet birçok ülke gibiyiz”

Konuk girişimcilerA ülkelerinden getirdikleri yerel özellikler taşıyan çeşitli hediyeleri  Ankara Ticaret Borsasını temsilen  Mustafa Bakiler’esundu.

alt

18. TKG programına Tataristan'ın başkenti Kazan'dan katılan NURİSLAM ZARİPOV  (ortada) üretimini yaptığı organik bal örneklerini Ankara ve Kazan arasında işbiriliği kurulması  dilekleriyle Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısına sundu.

Rusya  Federasyonu Çuvaşistan  özerk bölgesinin başkenti Çeboksarı'dan  gelen  RUSTAM ZAKHADİNOV  (solda) ATB yöneticilerini Çuvaşistan'ı görmeye ve birlikte iş yapmaya davet etti.

18. TKG heyetinin ziyareti hakkında Ankara Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Ankara Ticaret Borsası tarafından düzenlenen  akşam yemeğine  katılan ATB yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri konuk girişimcilerle yakından ilgienerek. ATB yöneticileri  tarımsal üretimle ilgilenen ve gıda sektöründe faaliyet gösteren konuklara Türkiye ile ticaretlerinde yardımcı olmak için herzaman hazır olduklarını  ve gerekli destekleri vereceklerini belirttiler.  

Konuk heyet üyeleri ATB yöneticileirne  üst düzey kabul ve ağırlama nedeniyle takdirlerini belirttiler ve  teşekkürlerini ifade ettiler.