alt

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER (sağda) yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu'nun toplanısına katılmak üzere 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Ankara'ya geldi.

alt

Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneğinin ilk kadın başkanı olarak görev yapmış olan 18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER, halen TÜGİAD Yönetim kurulu üyesi olarak çalışmalarına ve hizmetlerine başarıyla devam etmektedir. 

alt

28-29 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara'da King Otel'de düzenlenen  TÜGİAD'ın aylık toplantısında Türkiye'deki tüm Genç İşadamları Derneklerinin yöneticileri biraraya gelerek Anıtkabir'i ziyare ettiler,  yapılack çalışmaları ve yeni projeleri  gözden geçirdiler ve kendi aralaında  ikili iş görüşmeleri yaptılar.  

alt

18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER,  halen Genel Koordinatörü olarak görev yapmakta olduğu Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği yöneticileri ile KKTC Ercan havaalanında başlayan  yolculuklarını bu (selfi) fotoğraf ile belgeledi. 

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girİşimciler  programına KKTC temsilcisi olarak katılan GİZEM ÇELİKER konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir.  Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır. 

 GİZEM ÇELİKER'in Ankara ziyareti ve TÜGİAD toplantısına ait farklı fotoğİarına bu linkten ulaşmak mümkündür.