alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 7 Mayıs 2015 Perşembe günü Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. 

alt

18. TKG programına Rusya Federasyonu'na bağlı Özerk Cumhuriyetlerden katılan Çuvaşistan'dan RUSTAM ZAKHADİNOV (sol başta), Tataristan'dan NURİSLAM ZARİPOV (soldan 2) ve MARSEL SABIROV  (sağ başta), Başkurdistan'dan İLNUR SHANGAREEV (soldan 3.) ve SALAVAT MUTALOV (soldan 3.)  Şanlıurfa  TSo yöentimie yerel tatlardan oluşan armağanlar sundular.  

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ŞUTSO) TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler için çok  etkin ve verimli geçen İkili İş Görüşmesi programı düzenledi.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı Almanya'dan SALİH TAŞDİREK (sağ başta)  konuk girişimcilere gösterilen yakın ilgi ve düzenlenen ikili iş görüşmelerinin başarısı nedeniyle Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkür etti.

alt

Şanlıurfa com haber sitesine 18. TKG heyetinin ziyareti ve ikil iş görüşmeleri programının  duyurusu yayınlanmıştr. Bu linki tıklayarak haberin ayrıntılarına ulaşmak mümkündür. 

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Urfa Kanalı haber sitesinde yayınlanan  18. Türkçe Konuşan Girşimciler heyetinin  Şanlıurfa TSO ziyareti hakkındaki ayrıntılı habere ve farklı fotograflara bu linkten erişilmektedir.

Şanlıurfa Siyaseti adlı internet gazetesinde yayınlanan fotograflı habere bu linkten erişilmektedir.

Urfa'da Bugün Gazetesinin internet sitesinde yayınlanmakta olan görüntülü habere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

alt

Batı Trakya'dan GÜNER MUSTAFA ikili iş görüşmelerinde tanıştığı Urfalı işadamlarına Yunanistan pazarı hakkında bilgi sundu ve yardımcı olma sözü verdi.

alt

18. TKG programına Gürcistan2dan kataılan GURAM GOGUA solda) Şanlıurfa TSO  Başkan Yardımcısı'na ülkesini tanıtan bir katalog kitap armağan ederek, Urfalı işadamları heyetini  başkent Tiflis'te görmek istediklerini ifade etti.  

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İBRAHİM ULUDAĞ (sağda) ,18. TKG heyetini Şanlıurfalı girişimcilerle buluşturmak için düzenlenen ikili iş görüşmelerinin  açılışında yaptığı  konuşmada; "konuk girişimcileri  Şanlıurfa'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu" ifade etti. Uludağ gelen heyete, Şanlıurfa’nın tarihi, ekonomisi, üretim sektörleri ve ihracat yapan firmaları hakkında detaylı bir sunum yaptı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük ilinden katılan SULTAN ABDULLAH MOHAMMED (sol başta), YOUNUS ADNAN YOUNUS (sağdan 3.) ve BİLAL IZADDIN MOHAMMED (sağdan 2.)  Şanlıurfa TSO yönetimine  ziyaretin anısına Kerkük'ün tarihi bölgesine ait bir tablo sunarak                   

Şanlıurfa TSO web sayfasında yayınlanmakta olan haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğiyle düzenlenen, Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep, İstanbul’u kapsayan programın Şanlıurfa bölümü 21 ülke ve 5 özerk bölgeden 46 katılımcıyla ŞUTSO salonlarında  TSO ve TB ğyelerini ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Şanlıurfa Haber Türk tarafından yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linin tıklanması yeterli olacaktır. 

Urfa Gündem internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Şanlıurfa Com internet sitesinde yayınlanan  ikii iş görüşmeleri haberi için bu linkin tıklanması gerekmektedir.