18. TKG programına Rusya Federasyonu  Tataristan Özerk Bölgesinden katılan  MARSEL SABIROV (sol başta),   Bulgaristan'dan EDİS EMRE (sağdan 2.) ve Kırgızistan temsilcisi SHAİLOBEK ASANOV  ortak doğumgünü pastasını birlikte kesti.

18. TKG programı  heyet  başkanı Almanya'dan SALİH TAŞDİREK (soldan  3.) ve  İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ALİ KOPUZ (soldan 2.) ortak doğum günü kutlmasını paylaşan konuk girişimcileri kutlayarak, iyi dileklerini ilettiler.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

İstanbul Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanmakta olan sürpriz doğumgünü kutlması haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.