alt

18. TKG programına Kırgızistan'da katılan SHAİLOBEK ASANOV (sol başta),   MAMBET SADYROV (soldan 2.), ZAVURBEK TURMANİDZE (sağdan 2.) ve MİRBEK KAZANBAKOV (sağ başta) İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı ALİ KOPUZ'a   Kırgız  kaftanı ve kalpağı takdim ettiler. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan  konuk heyet üyeleri 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü istanbul Ticaret Borsasını ziyaret ederek, faaliyetleri hakkından bilgi aldı.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Ziyaret nedeniyle konuk girşimcilere akşam yemeği ikram eden İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı ALİ KOPUZ,  yaptığı konulmada;  “Türkçe Konuşan Girişimciler, isminde yer alan Türkçe Konuşan ibaresinin, çok büyük bir anlam taşıdığını ve rastgele seçilmediğine inanıyorum. Çünkü bu başlıkla biz, sadece Türkçe'ye, yani aynı dili konuşuyor olmaya vurgu yapmıyoruz. Aynı zamanda dilin üzerinde yükselen büyük bir kültürü de hatırlatmak istiyoruz. “ dedi.

alt

İstanbul Tiaret Borsası Başkanı ALİ KOPUZ (solda) , 18. TKG programı heyet başkanı Almanya'dan SALİH TAŞDİREK'e (sağda)  bir çini tabak hediye etti.

İstanbul Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanmakta olan 18. TKG  heyeti ziyareti  haberine ve farklı fotograflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

18. TKG programına İran'da katılan AMİR ZAREİ (sağda) İstanbul Ticaret Borsası Başkanına işlemeli bir tabak hediye etti.

alt

Romanya Köstence'de tarımsal üretim faaliyetinde bulunan  Demokrat Tatar Birliği üyeleri  NADİR MAMBET  (solda) ve NUREDİN EMURLA  (sağda) İstanbul Ticaret Borsası Başkanına Köstence resimleriyle süslenmiş bir hatıra tabağı sundular.

alt

18. TKG programına Irak'tan katılan SULTAN ABDULLAH MOHAMMED (sol başta), YOUNUS ADNAN YOUNUS (sağ başta) ve BİLAL IZADDIN MOHAMMED (sağdan 2.) istanbul Ticaret Borsasaı Yönetim Kurulu Başkanı ALİ KOPUZ'a (soldan 2.) Irak Türkmenleri adına hediye takdim etti.  

Konuk heyet üyelerinin İstanbul Ticaret Borsası ziyaretine aıt haber TOBB web sayfasında da yayınlanmaktadır. Haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

İstanbul Ticaret Borsasında hediye takdim töreninde ülkelere göre  sırada bekleyen konuklar, Özbekistan'dan  MANSOOR RAHİMOV  (soldan 2.), Bulgaristan'dan EDİS EMRE (sağdan 2.( ve Romanya'dan NADİR MAMBET (arkada) programın son etkinliğinde bile ilgili ve dinamik olmaya devam etti. 

İstanbul Ticaret Borsası ziyareti ve akşam yemeği aynı zamanda 18. TKG programının kapanış etkinliği olarak özel bir öneme ve katılımcıların anılarında çok renkli bir yere sahiptir.

Ukrayna temsilcisi TİNA (NATALIIA)  TYMKOVSKA  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerinin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.