alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Makedonya'da katılan TANER DEMİRCİ (solda) Paskalya tatilinden yararlanarak Bosna Hersek'te yaşayan dönem arkadaşı İSMAR ZAHİROVIC'i (sağda) ziyaret etti.  

TANER DEMİRCİ, Bir grup arkadaşı ile birlkte  Üsküp'ten karayolu ile hareket ederek, Hırvaristan, Karadağ, Bosna Hersek'i ziyaret ederek Sırvbistan'ın başkenti Belgrad'a ulaştı ve tatilin kalan kısmını burada tamamladı.

17. TKG üyesi TANER DEMİRCİ'nin Balkan ülkelerindeki izlenimlerini yansıtan fotoğraflara bu inkten ulaşmak mümkündür.

alt

Diş hekimi olan ve dental medikal ürünşler tivareti yapan  İSMAR ZAHİROVIC  (sağda ) bir yıılık aradan sonra 17. TKG programında dönem arkadaşı TANER DEMİRCİ (solda) ile yeniden buluşup görüşmeke çok memnun oldu.

Halen  Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yaşayan ve T.C. Büyükelçiiğine bağlı Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak çalışmakta olan TANER DEMİRCİ  Paskalya tatilini arkadaşları ile birlikte Balkan ülkeleri turu düzenleyerek değerlendirdi.

alt

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da BAŞÇARŞI'da arkadaşları ile  mola veren  TANER DEMİRCİ (sağ  başta) dönem arkadaşını arayarak hasret giderdi.