alt

14. TKG programına Irak'tan katılan NİZAL NAZIM, zücccaiye sektörüne hitap  eden  ve  2-5 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen  İdeal Home İstanbul Fuaruna davetli olarak katıldı.  

02- 05.04.2015 tarihleri arasında Türkiye, İstanbul, Tüyap Istanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen İdeal Home İstanbul - İdeal Home Ev Eşyaları, Züccaciye ve Çeyiz Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Fuar kapsamında ikili iş görüşmeleri yapılmakta ve yakın ülkelerden alım heyetleri  kapsamında geen konuk girişimciler ağırlanmaktadır.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılılmcısı NİZAL NAZIM (solda)  10. İDEAL HOME Fuarına kataılarak, çok sayıda firma temsilcisi ile görüştü ve yeni trendleri yansıtan ürünleri inceleyerek siparişler verdi. 

İdeal Home Fuarı Züccaciye, Cam Ürünleri, Seramik, Tekstil, Kumaş, Ev Tekstili, Tüketici Elektroniği, TV, Uydu ve Dijital Görüntüleme Teknolojisi sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

10. İdeal Home Uluslararası Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı, A’dan Z’ye çok sayıda ürünün sergilendiği bir platform sunmaktadır.

İthalatçı-İhracatçı firmalar, en son trendlere göre hazırladıkları en yeni ürünlerini bu fuarda görücüye çıkarmaktadırlar.

alt

İstanbul'da TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen "10. Ideal Home Ev Eşyaları, Züccaciye ve Çeyiz Fuarı" Türkiyenin yakın komşularındaki sektör temsilcileri  tarafından da ziyaret edilmektedir.

İDEAL HOME FUARI profesyonel satın alma heyetleri, üretici ve ithalatçı firma yetkilileri, zincir mağaza satın almacıları, toptancı&perakendeci kuruluşlar, bayii&distribütörler, otel&restoran işletmecileri, catering&organizasyon şirketleri, tasarımcılar, yurtdışı fuar temsilcileri, ulusal ve uluslararası basını ağırlamaktadır.

İDEAL HOME FUARI hakkında detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

14. TKG üyesi NİZAL NAZIM, İstanbul'da bulunduğu sırada arkadaşları ile birlikte Florya'da bulunan Akvaryum'u da ziyeret etti.

Fuar alanında bulunmadığı zamanlarda İstanbul'un sahillerini gezen arkadaşımızın İstanbul izlenimlerini yanıstan fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak Kerkük'ten katılan NİDHAL N. MUSTAFA  (NİZAL NAZIM) (sağ başta) mutfak malzemeleri, züccaciye ve plastik ev eşyası ticareti başta olmak üzere genel ticaret ile uğraşan şirket sahibidir. KerkükTicaret Odası ve Türkmen İşadamları Derneği üyesidir.