alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan FATME YUNUZ (sağdan 2.) dönem arkadaşı YÜKSEL SARAR'ı (sol başta) Almanya'da ziyaret etti.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaritan'dan katılan FATME ADEM YUNUZ  (solda)  insan kaynakları, AB ülkeleri ile iş yapma konularında danışmanlık faaliyeti yapan şirket sahibidir.  Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

14. TKG programına Almanya'dan katılan YÜKSEL SARAR (ortada) ısı yalıtım sistemleri, sanayi izolasyon sistemleri, yangın koruma sistemleri, sanayi hizmet sektörü ve  demir ve boru kaynak hizmetleri veren şirketin ortağı ve genel müdürüdür. TDU Türk-Alman İşverenler Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Rhein /IHK) Sanayi Odası ve Rhein (HWK) Ticaret Odası üyesidir. MÜSİAD Rhein Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca Türk Alman Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı ve Mevlana Camii 2. Derneği Başkanıdır. 

alt

FATME ADEM YUNUZ   (soldan 2.)  14. TKg programının sertifika töreninde Bulgaristan temsilcisi arkadaşları ile birlikte TOBB Başkanına bir tablo sundu.

alt

Almanya'dan YÜKSEL SARAR (solda) 14. TKG programı sertifika töreninda  TOBB Anılar Galerisine bir plaket sundu.