alt

Kazakistan'dan LATIPSHA ASSANOV (soldan 3.) ve Almanya'dan JALE YILMAZER (sağdan 2.) 17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ'ı iş yerinde  ziyaret ederek, YILDIZ Teknik  fabrikasında  hassas üretim hattını yakından gördü.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Kazakistan'dan katılan  LATIPSHA ASSANOV (sağda) Almanya ziyareti sırasında 17. TKG programından dönem arkadaşı  RECEP YILDIZ'ı (solda) fabrikasında ziyaret ederek konuğu oldu.

alt

17. TKG programına Almanya'dan katılan JALE YILMAZER (solda) , Kazakistan'an gelen dönem arkadaşı LATIPSHA ASSANOV'un (sağda)  YILDIZ Teknik fabrika ziyaretine eşlik ederek, konuğunu yalnız bırakmadı. 

alt

17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ (sağda), dönem arkadaşı Kazakistan temsilcisi  LATIPSHA ASSANOV'un (solda) ziyaretinden çok memnun oldu ve konuğu ile yakından ilgilenerek, üretim süreci hakkında ayrıntılı bilgi verdi.  

LATIPSHA ASSANOV'un davetini memnuniyetle kabul ederek, Kazakistan'a gitmeye karar veren RECEP YILDIZ programın detayları belirlenince  grup arkadaşları ile payalaşmayı ve  bu ziyareti dönem arkadaşları ile birlikte  gerçekleştirmeyi planlamaktadır.

alt

17. TKG üyeleri  JALE YILMAZER (solda)  ve  LATIPSHA ASSANOV  (sağda)  heyet başkanı  RECEP YILDIZ'ın ve aile üyelerinin  gösterdiği yakın ilgiden ve misafirperverlikten çok memnun kaldı.

alt

RECEP YILDIZ   dönem arkadaşlarının ziyaretinden mutlu oldu. Ortak anıları  yenilenen 17. TKG üyeleri benzer ziyaretlerin yapılmasının önemini vurguladılar.