alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Kazakistan'dan katılan LATIPSHA ASSANOV (sağda) Almanya ziyareti sırasında 17. TKG programından dönem arkadaşları CEYLAN AYTUGAN (solda) ve JALE YILMAZER'in konuğu oldu.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programına Almanya'nın  Nurnberg şehrinden katılan CEYLAN AYTUGAN  (solda) Almanya’da ve Türkiye’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Strabag AG ve Ed Zublin AG şirketlerini iştiraki olan  Demirtürk şirketinin genel müdürü olarak görev yapaktadır. Türk Alman Ticaret Odası ve TİAD üyesidir. 

17. TKG programına Kazakistan'dan katılan LATIPSHA ASSANOV (sağda)  çiftlik sahibi olan tarımsal faaliyette bulunan, tarım ürünleri yetiştiriciliği, ticareti, seracılık yapan, restoran işletmeciliği yapan, tıp merkezi olan,  avukatlık hizmetleri, hukuk, vergi, gümrük danışmanlığı alanlarında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Avrupa Ticaret Ekonomi, Sanayi Odası üyesi, Türkiye-Kazakistan İşadamları Birliği üyesidir. 

alt

17. TKG programına Almanya'nın Nurnberg şehrinden katılan JALE YILMAZER (ortada)  Alman yarı kamu banka/Finans Kurumunda bölge yöneticisi olarak çalışmaktadır. Ayrıca güneş enerjisinden elektrik üretimi sektöründe ve yatırım konularında proje geliştiren ve finansman sağlayan iki ayrı şirketin sahibidir. 


17. TKG programı heyet başkanu RECEP YILDIZ  (sağda) ve JALE YILAMZER (ortada) Kazakistan'dan  dönem arkadaşları  LATIPSHA ASSANOV'un (solda) ziyaretinden çok memnun oldular ve konukları ile yakından ilgilendiler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ Frankfurt yakınlarındaki  fabrikasında, talaşlı üretim yapmaktadır.

24 yıldan buyana, kendi firmasında büyük Alman şirketleri için medikal cihazlarda, güvenlik cihazlarında otomotiv sektöreünde ve uçak endüstrisinde kullanılan hassas yedek parça üretimi yapan RECEP YILDIZ aynı zamanda mesleki eğit alanında usta öğretici olarak CNC operratörlerinin yetişmesine katkıda bulunmaktadr.

  fabrikasında heyetleri ağırlamaktan her zaman memnuniyet duymaktadır.