alt

Karadeniz Bölgesindeki  Ordu ilinin tanıtımına vermiş olduğu destek nedeniyle Mainz Turizm Fuarında  17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ'a (soldan 2.)  Ordu Valiliği tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Almanya’nın Mainz şehrinde düzenlenen Turizm Fuarında açılan Türkiye standına, ziyaretçiler büyük ilgi gösterdiler. Fuar müdürünün konuşmasında birçok kez övgüyle bahsettiği Türkiye standını ziyaret eden Eyalet Başbakanı Malu Dreyer’e Ordu fındığı ve kahvesi ikram eden yetkililer standlarına gösterilen ilgiden memnun oldular. 

Wetzlar bölgesinde faaliyet gösteren Yıldız CNC Teknik Fabrikası’nın sahibi ve 17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ’a fuar esnasında Ordu Valiliği adına bir plaket verildi. Başarılı iş adamına plaketi takdim eden Almanya Sigarasız Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Şaşmaz, “Recep Yıldız Almanya’da en başarılı girişimci ödülünü aldığı için, Ordu Valiliği adına kendisine bu plaketi takdim etmek görevi bana düştü. Kendisini tebrik ediyorum ve gençlere örnek olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ  otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.

Artı49 internet sitesinde yayınlanmakta olan plaket töreni haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Eyalet Başbakanı Malu Dreyer’in yanı sıra, Mainz Anakent Belediye Başkanı Michael Ebling, Mainz Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu Ali Erbaş ve İş Adamı 17. TKG programı katılımcısı RECEP YILDIZ gibi isimlerin de ziyaret ettiği stantta, özel bir bölüm hazırlayan Ordu ili geçtiğimiz senelerdeki gibi fuarın yıldızı oldu. Ziyaretçilere çeşitli dillerde hazırlanmış broşürler ve çeşitli hediyeler sunulan standa ziyaretçiler  yoğun ilgi gösterdi.

Mir Kuzey internet sitesinde yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.