alt

Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU (sağdan 5.), Hessen Eyaletinde faaliyet gösteren Türk İşadamları, üst düzey dernek ve kurum yöneticilerini Elçilik Konutunda kabul etti.  Büyükelçinin davetine katılan  17. TKg programı heyet başkanı RECEP YILDIZ  (sağdan 4.) Almanya'da yerleşik Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin arasında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Berlin Büyükelçilik resmi konutunda düzenlenen davete  MÜSİAD Hessen Başkanı Musa Aydın ve üyeleri, Muhsin Şenol, Gencay Koyunbaşoğlu, Türk Alman Sağlık Vakfı ve Türk Vatandaşları Konseyi Başkanı Yaşar Bilgin, TDU ve Aydın Üniversitesi Avrupa Temsicisi Rafet Solak,  Almanya Sigarasız Yaşam Derneği Başkanı Ordulu Mehmet Şaşmaz katıldı.

Ordu Valiliği’nin hazırlattığı Ordu Fındığı Paketini Büyükelçi Karslıoğlu’na takdim eden  Almanya Sigarasız Yaşam Derneği Başkanı  Mehmet Şaşmaz, “Bizim için sağlıklı olmanın ve sağlıklı kalmanın sırlarından birisi de fındıktır” diyerek Ordu ili ve fındık hakkında da bilgi verdi.

ORİSYAD (Ordu İnsani Yardım Derneğinin ,internet ortamında yayınlanmakta olan gazetesinde yeralan haberin detaylarına ve  faarklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edimesi gerekmektedir.

Ordu Hayat  internet sitesinde yayınlanmakta olan görüntülü habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ  otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.