alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan RAMİZ RASULOV (solda)  Cumhurbaşkanı'nın Gürcistan ziyaretine eşlik eden TOBB Başkanı ile Tiflis'te görüşme ve sohbet etme fırsatı buldu.  

alt

16. TKG üyesi RAMİZ RASULOV (sağda),  ilaç sektörüne  pazarlama faaliyeti  yapan şirket Genel Müdürüdür. Gürcü ve Türk İşadamları Derneği (GÜRTİAD) Yönetim Kurulu Üyesidir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan RAMİZ RASULOV (sağda) Türkmenistan ve Azerbaycan temsilcileri ile bilrikte TOBB ETÜ ziyaretinde ders arasında  izlenimlerini paylaşırken anı fotografında bulutular. 

TOBB  Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU, 5-7 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gürcistan'ı ziyaret eden T.C. Cumhurbaşkanı ABDULLAH GÜL'ün beraberindeki  işadamları heyetinin başkanı olarak,  Gürcistan'da işçevreleri ile çeşitli  görüşmeler yaptı. 

6 Mayıs 2014 tarihinde Gürcistan Başbakanı Irakli Garibaşvili'nin de katıldığı Türk-Gürcü İş Forumu’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yaptığı konuşmada;  "Gürcistan’ın çok büyük potansiyele ve büyüme ışığına sahiptyir. Gürcistan’a daha fazla yatırım yapmak istiyoruz"dedi. 

7 Mayıs 2014 tarihinde "Gürcü ve Türk İşadamları Derneği'nin ofis açılış töreninde 16. TKG Üyesi RAMİZ RASULOV TOBB Başkanı ile görüşmekten çok memnun oldu.