alt

9. TKG programı katılımcılarI kırgızistan'daN TARİEL SULTANOV (sol başta) ve Irak'tan KHALİD MAYAS (sağdan 2.)  yedi yıl aradan sonra Bişkek'te buluşup, görüşmenin heyecanını yaşadılar ve duygulu anlar paylaştılar.

9. Türkçe Konuşa Girişimciler Programına Irak'tan katılan KHAİD MAYAS, Kerkük girşimciler ve eğiitmciler heyeti ile birlikte 22-27 Mart 2015 tarihleri arasında ziyaret ettiği Kırgızistan'da dönem arkadaşı TARİEL SULTANOV ile buluşmaktan çok mutlu oldu.

Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde  12-27 Ekim 2008 tarihleri arasında  düzenkenen 9. Türkçe Konuşa Girşimciler programına 24 ülkeden  40 katılımcı iştirak etmiştir. 

9. TKG programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan TARIEL  SULTANOV,  kağıt peçete vb. üretim ve dağıtımı ile reklam, grafik ve baskı işleri yapan şirket sahibi. Genç İşadamları Derneği ve IYIK ATAYURT Vakfı üyesidir.  

9. TKG programnıa Irak'tan katılan KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS,  müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve  elektrik inşaat işleri yapan  şirket sahibi. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları  şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği  üyesidir.