alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan KHAN MURAD HAMIDI (sağ başta) Ankara'da Atılım Ünivesitesinde Yüksek Lisans programına devam etmektedir.

Atılım Üniveristesi tarafından 1 Nisan 2015 Çarşamba günü  düzenlenen "Diplomacy O'clock Conference" konuşmacısı Almanya Büyükelçisi HE Mr. Eberhard Pohl (soldan  2.) ile tanışan MURAD HAMİDİ, Uluslararası İlişkiler Bölümünde  yeniden öğrenci olmanın heyecanını yaşamakadır.

9. TKG programında heyet üyeleri ile "Türkiye'nin komşuları ile ilişkileri ve bölgesel politakalar" konulu bir sunum yapan Prof. Dr. HASAN ÜNAL  (sağdan 2.)  halen Atılım Üniversitesinde İşletme Fakültesi Dekanı olarak görev yapmaktadır.

9. TKG üyesi MURAD HAMİDİ,  aradan geçen yedi yıldan sonra TKG programlarının gönüllü destekçisi Prof. Dr. HASAN ÜNAL'ın öğrencisi olmaktan özel  bir memnuniyet duymaktadır.

Afganistan'da inşaat  sektöründe yüklenici olarak faaliyet gösteren 9. TKG üyesi MURAD HAMİDİ  ayrıca "A Man's Desire for a Fifth Wife"adlı filmin yapımcılığını üstlendi.

Atılım Üniveristesindeki "Türk Alman İlişkileri ve Bölgesel Sorunlar" konulu konferanas hakkında  ayrıntılı  bilgilere ve farkılı fotoğraflara ulaşmak için MURAD HAMİDİ'nin facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Ailesini Ankara'ya yerleştiren ve kendisi de yarı zamanlı olarak Ankara'da yaşayan KHAN MURAD  HAMİDİ arkadaşımıza  akademik çalışmalarında başarılar dileriz.

MURAD HAMİDİ ie ilgili web sayfamızda yayınlanmakta olan  son habere bu linkten ulaşmak mümkündür.