alt

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan TOLEUZHAN  ARINOV  (sağda)  Nevruz Bayramı tatilinde 15 Mart 2015 tarihinde ailesi ile  ziyaret ettiği Tayland'da üniversite arkadaşı ile yıllar sonra yeniden buluşmanın memnuniyetini  yaşadı. 

8. TKG üyesi  TOLEUZHAN  ARINOV'un iletisini sizlerle paylaşmak isteriz:

"Yurtdışı söz konusu olunca benim hanım hep sorar, nasıl olur da her ülkede senin mutlaka bir dost, arkadaş, tanıdığın bulunur diye. Çok şükür doğru, birçok ülkede arkadaş yada en azından tanıdıklarım var. Çoğusu okul, üniversite arkadaşlarım. TOOB'nin sayesinde bu dost, arkadaş tanıdık ve ülkeler sayısı ikiye katlandı. 

Tatil için geldiğimiz Thailand'ta da biri bulundu. Defalarca gittiğim Türkiye'de göremediğim, üniversite arkadaşım Seyfettin Eren'le 17 sene sonra Thailand'ta buluştuk! Sahip olduğu turizm şirketi ve tabiki kendisinin bizzat ilgisinden dolayı tatilimiz de pek güzel geçmektedir. Kendisini buradan teşekkür ediyorum. 
Eşimin sorduğu sorusunun cevabı da çok basit aslında. Göçebelik kanımızdadır. Türki alemine ait olmak ve türkleri tanımak yeterlidir."

 alt

14.TKG programına Almanya'nın Stuttgart şehrinden katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK  ailesi ve bir grup arkadaşı ile birikte Şubat 2015'de bir haftalık bir gezi kapsamında Fas'ı ziyaret etti.    

14. TKG üyesi  HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK'ın Fas gezisine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi  önerilmektedir.     

 alt

Irak'tan 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan  KHALİD MAYAS Kerkük'ten bir grup girişimci ve eğitimci  tarafından 15-21 Mart  2015 tarihleri arasında düzenlenen Kırgızistan çalışma  ziyaretine katılmaktan çok memenun oldu.

Lırgızistan ziyareti sırasında Bişkek'te Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği yöneticileri olan TKG üyeleri ile de tanışan 9. TKG üyesi KHALİD MAYAS'ın Kırgızistan gezisine ait fotoğraflara bu inkten ulaşmak mümkündür.

alt

11.Türkçe Konuşan Girişimciler  programına KKTC'den  katılan AKAN OZA,  Mart'ın son günlerini  Londra'da geçirdi.

Arkdaş ve aile üyeleri ile göüşen ve sevdiği markalardan alışveriş yapan  11. TKG üyesi AKAN OZA'nın Londra tatiline ait fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.