alt

2. TKG programına Romanya'dan katılan TANER REŞİT, çalışma arkadaşları ile birlikte   30 Mart 2015 Pazartesi günü  Fransa'nın başkenti PARİS'e gitti. Köstence'de  yaşayan ve Tatar Birliği üyesi olan TANER REŞİT, taşımcılık sektöründe faaiyet göstermekte ve belediye meclisi üyesi olarak görev yapmaktadır.

alt

Irak'tan 11. TKG programı katılımcısı CEZMİ    DABBAG  2013 yılı Haziran ayında Paris ve çevresinde yaşayan  dost ve arabalarını ziyaret etti. Kerkük'te un fabrikası, meyve suyu dolum tesisi,  patates çip üretim tesisi ve 6 adet döviz bürosu sahibi olan CEZMİ  DABBAG'ın Paris izlenimlerine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

15. TKG programına Kırgızistan'dan katılan NARBEK ABDULLAEV   (sağda) iş gezisi ve fuar ziyareti kaspamında Paris'i ziyaret etti.  

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren yüksek katlı konut projeleri, site inşaatı, otopark ve ofis inşaatı ile uğraşan, otel ve site inşaatı yatırım projeleri olan şirketin genel müdürü olan 15. TKG üyesi NARBEK ABDULALEV'in Paris izlenimlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.    

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren yüksek katlı konut projeleri, site inşaatı, otopark ve ofis inşaatı ile uğraşan, otel ve site inşaatı yatırım projeleri olan şirketin genel müdürüdür.  JIA-Genç İşadamları Derneği ve Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.