alt

6. TKG programı heyet başkanı Dr.  ELSHEN EBULHESENLİ (sol başta) Azerbaycan Cumhuriyeti Sağlık Bakan Yardımcısı  Elsever Ağayev ve beraberindeki resmi heyete İstanbul'da TÜYAP tarafından düzenlenen EXPOMED 2015 Fuarında eşlik etti.

Laboratuvar teknolojilerinin sergilendiği  labtechMED, 18. Uluslararası İstanbul Medikal Laboratuvar Teknolojisi, Sistemleri ve Donanımları Fuarı, expoMED ile eş zamanlı düzenlenmektedir.

26-29 Mart 2015 tarihlerinde Avrasya'nın vazgeçilmez medikal buluşma noktası expoMED ve labtechMED, fuarları Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 22. kez sağlık profesyonellerine kapılarını açtı.

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programında heyet başkanlığı görevini üstelenen Dr.  ELSHEN EBULHESENLİ, (sağdan 2.) T.C. Bakü Büyükelçiliğinde Ticaret Müşavirilğinde görev yapmaktadır.

Medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği ,medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği Avrasya'nın lider ve vazgeçilmez fuarı expoMED, Türk medikal sektörünü, Dünya’nın geri kalanı ile buluşturmaktadır.

TC Sağlık Bakanlığı tarafından desteklenen expoMED karar vericileri, özel, devlet, askeri hastaneler, klinikler, tıp fakülteleri ve üniversiteler kararlara yön verenleri ,Türkiye ve hedef çevre ülkelerden distribütör ve bayileri , tedarikçileri ile tek çatı altında bir araya getirmekedir.

Sarf malzemelerden, gelişmiş teknolojiye sahip medikal cihazlara uzanan geniş ürün yelpazesi ile expoMED, uluslararası kalite ve güvenlik standartlarındaki son teknolojik ürünleri, 22 yıllık profesyonelliğiyle alıcılarıyla buluşturmaktadır.

İstanbul ExpoMed 2015 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linten ulaşmak mümkündür.

alt

6. TKG programı heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ  (2. sırada sağ başta) İstabul Expomed 2015 fuar izlenimlerie ait farklı fotoğraflara bu linkten erişmek mümkündür.

alt

6. TKG programı heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (2. sırda, ortada) katılan Azerbaycan resmi heyetine ev sahipliği yaparak, yakından ilgilendi.