alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ENES T.  MELİC, İstanbul'da yoğun iş görüşmeleri, ziyaretler ve alışveriş programı arasında, Ayasofya yakınlarında Sultanahmet Meydanında bir kafede mola verdi.

Sırbistan'dan 13. TKG üyesi ENES T.  MELİC,  İstanbul ziyaretinde  Beyazıt semtindeki  bölgesindeki Baron Otelde konaklamayı tercih etti.  26-29 Ocak 2014 tarihleri arasında İstanbul'da fuar ziyareti ve iş görüşmeleri yaptı.

alt

İstanbul ziyareti sırasında aile üyeleri ve yakınları için istanbul hatırası niteliğinde armağanlar seçen  ENES T. MELİÇ Türkiye ziyaretinde olumlu izlenimler, güzel anılar  edinmiştir.  istanbul izlenimlerie ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait   bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Sırbistan'ın Novi Pazar (Yeni Pazar) bölgesinden katılan  ENES T.  MELİC, gıda sektöründe çalışan tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir. 

alt

10. TKG programına Bulgaristan'dan katılan TİMUR HALİLOV (sağda)  TES Consulting  danışmanlık şirketini kurduktan sonra İstanbul'a daha sık aralıklarla kısa süreli iş ziyaretleri yapmaya başladı. Hafta sonlaraında ise eşi ve oğlu ile birlikte  İstanbul'a tatil amaçlı ziyaretler yapmaktadır. 

alt

 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Karadağ temsilcisi olarak katılan ASTRİT KURTİ  (sağda)  Arnavutluk'ta yaşamaktadir.

Turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren şirket sahibi olan ASTRİT KURTİ  iş görüşmeleri nedeniyle 23 Ocak 2015 Cuma günü kısa süreli olarak İstanbul'a gedi.

İstanbul'da bulunduğıu sırada arkadaşıya birlikte Taksim Meydanını ziyaret eden, Beyoğlu bölgesinde alışveriş yapan9. TKG üyesi  ASTRİT KURTİ, İstanbul'un siluetine damga vuran bir başka tarihi mekanda,  bir zamanlar İstanbul'da  ticareti yöneten Cenevizlilerin yapmış olduğu tarihi kulenin GALATA KULESİ 'nin  önünde  İstanbul seyahatini belgeledi. 

alt

13. TKG programına Kırgızistan'dan katılan NURLAN AJİEV  (soldan 2.)  2015 yılının ilk günlerinde kısa bir iş seyahati için İstanbul'a geldi.

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan NURLAN AZHIEV (AJİEV)   Kırgız-Türk Koleji ve Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi mezunudur. Su bazlı boya üretimi yapan şirket sahibidir. JIA Kırgızistan Genç İşadamları Derneği üyesidir.

alt

13. TKG üyesi NURLAN AJİEV (sağdan 2.) kısa İstanbul seyahatinde arkadaşları ile görüşmeyi tercih etti. 

NURLAN AJİEV'in İstanbul ziyaretine ait fotoğraflara  facebook sayfasının linkinden ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan SALİH KARATEPE'de 2005  yılın ilk günlerinde İstanbul'u ziyaret etti. İstanbul'un kış mevsiminde bile çok gzüel olduğunu düşünen arkadaşımıza "hoş geldiniz" diyoruz.

10. TKG Üyesi SALİH KARATEPE,  Stuttgart yakınlarında otomotiv yedek parça üretimi yapan, yiyecek sektöründe çalışan ve toptan içecek dağıtım ağı olan şirket sahibidir. Charisma adlı restoranın sahibidir.  Davet organizasyonları, etkinlikler ve catering hizmetleri ile kısa zamanda  bölgede yaşayan Türk aileler arasında popüler olan  Charisma çok sayıda  Alman müşteriyi de ağırlamaktadır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ,  2015 yılının ilk günlerinde İstanbul'u ziyaret etti.

16. TKG programı katılımcısıs BERKANT CURİ Organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır. TRT ile bzı mzik projelerinde ortak çalışmlar yapmaktadır.