alt

TOBB tarafından düzenlenen 12. TKG programına Irak Kerkük'ten katılan KHALİD MEKNECEİ (solda) Kerkük'te iki adet mobilya mağazası açarak, mobilyave ev dekorasyonu sektörüne hızlı bir başlangıç yaptı.

15. TKG programı katılımcısı MUHAMAD TAHER (sağda) arkadaşını (sağda) yeni  mobilya mağazasınında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini sundu.

12. TKG üyesi  HALİT MEKNECİ   gıda sektöründe ve toptan ticaret yaparak faaliyet gösteren, Türkiye'den ithal ettiği, yumurta, tavuk eti,  bakliyat, kuruyemiş ve makarna tvb ürünlerin Irak genelinde dağıtımını yapan şirket sahibidir. Türkmen İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesidir.

KHALİD MEKNECİ Birkaç ay önce Bursa İnegöl'de bir mobilya fabrikasına  ortak olarak, Irak'a mobilya ihracatına başlamıştır. Marjan Mobilya adlı bir şirket kurarak ev  mobilyası sektörüne güçlü bir giriş yapmıştır. Marja Mobilya şirketinin ürünlerine bu linkten ulaşmak mümkündür.

12. Türkçe Konuşa Girişimciler Programı katılımcısı KHALİD MEKNECi, Kerkük'te kısa sürede iki adet showroom, (mobilya mağazası) açarak, Bursa İnegöl'de üretilen ev dekorasyonu aksesuarları,  salon ve yatak odası takımlarıını mutfak ve banyo dolaplarını Kerkük halkınan beğenisine sunmuştur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından dzüenlenen 12. TKG programı katılımcısı değerli arkadaşımız KHALİD MEKNECİ'ye yeni işinde başarılar dileriz. 

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girimciler Programı'na katılan MOHAMAD  M. TAHER   (sağdan 3.)boya ve kimyasallar başta olmak üzere inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası ve Kerkük Türkmen İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesidir.